A-Derma Exomega emolientna krema D.E.F.I., 50 ml

Kratek opis
Blagovna znamka A-Derma
Oblika krema
Mesto uporabe obraz , telo
Simptom/Problem suha koža , dermatitis , draženje , alergija
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , dojenčki , otroci
Ključne beside obraz , telo , suha koža , dermatitis , draženje , alergija , vlaženje

8.46 €8.46
Redna cena €10.64 Prihranek €2.18

A-Derma Exomega emolientna krema D.E.F.I. je sterilna emolientna nega z aktivnimi rastlinskimi izvlečki, ki vsebuje samo najbistvenejše sestavine za zmanjšanje suhosti in pomiritev razdraženosti atopične in zelo suhe kože.

Rhealba oves, ki ga vsebujejo vsi A-Derma izdelki, je bil med več kot 80 vrstami izbran zaradi svojih proti-dražilnih in pomirjajočih lastnosti ter kultiviran na kontroliran način. Dolgoletne izkušnje  z vzgajanjem Rhealba ovsa in več kot 20-letna praksa raziskovanja so nas privedle do odkritja posebnih in do sedaj še neodkritih lastnosti poganjkov Rhealba ovsa, ki poženejo v prvem stadiju polne rasti: maksimalna koncentracija specifičnih zdravilnih učinkovin, izredna učinkovitost in zelo dobro prenašanje. Exomega izdelki nove generacije vsebujejo tudi dve originalni aktivni učinkovini: ekstrakt poganjkov Rhealba ovsa in Filaxerin. A-Derma Exomega krema nove generacije je namenjena pacientom z atopično in zelo suho kožo; za dojenčke, otroke in odrasle. Zmanjšuje suhost kože, pomirja draženje, obnavlja naravno zaščito kože in ščiti kožo pred delovanjem negativnih zunanjih vplivov. Za nego obraza in telesa. Brez dišav, brez parabenov. Hipoalergen.

Sterilna kozmetika
Učinkovitost in varnost sta zagotovljeni z edinstvenim postopkom v dermokozmetiki: Steriliziranje skozi celoten postopek proizvodnje. Sterilizacija vse proizvodne opreme. Patentirana sterilizacija formul. Polnjenje embalaže v sterilnem okolju. Popolnoma hermetičen patentiran sistem zapiranja - D.E.F.I. = DEVICE FOR EXCLUSIVE FORMULA INTEGRITY preprečuje bakterijam, da bi okužile formulo in zagotavlja, da izdelek ostane steriliziran skozi vso uporabo. Samo nepogrešljive, skrbno izbrane učinkovine
 
Rezultati: ta edinstvena kombinacija, ki so jo razvile raziskovalne skupine Pierre Fabre, edina zagotavlja:
- da izdelek ostane sterilen in zaščiten skozi vso uporabo,
- formulacijo brez parabenov, konzervansov in snovi s slučajnim konzervacijskim delovanjem.
 
Izdelki Exomega D.E.F.I. tako vsebujejo samo sestavine, ki so bistvene za vašo kožo.
 
Nanesite enkrat ali dvakrat dnevno. Po vsaki uporabi odstranite ostanke izdelka s pokrovčka in zaprite tubo. Barva pokrovčka se lahko sčasoma spremeni, vendar to ne vpliva na kakovost izdelka. Pri iztiskanju izdelka boste morda morali stisniti tubo močneje, kot ste navajeni.
 
Sestava: Ekstrakt poganjkov Rhealba® ovsa, omega 6 maščobne kisline, 10 - hidroksi-decenionska kislina (svetlinovo olje) , vitamin B3 (nikotinamid). Brez dišav, brez parabenov, hipoalergen.
 

 
 

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki