A-Derma Exomega emolientni gel za tuširanje, 500 ml

Kratek opis
Blagovna znamka A-Derma
Oblika gel
Mesto uporabe telo
Simptom/Problem kopanje , draženje , dermatitis , luskavica , alergija
Ciljna skupina otroci
Ključne beside umivanje

20.39 €20.39
Redna cena €23.02 Prihranek €2.63

A-Derma Exomega peneči gel je namenjen pacientom, katerim ne ustreza oljna tekstura higienskega sredstva. Ne vsebuje mila, je brez parabenov, brez dišav.

Delovanje: Ekstrakt poganjkov Rhealba ovsa je zaslužen za protivnetno in imunomodulatorno delovanje, zaradi visoke koncentracije specifičnih aktivnih sestavin – saponinov in flavonoidov. Saponini so naraven imuno-modulator - zavirajo prekomerno izločanje interlevkinov pri atopijskem dermatitisu in aktivirajo regulacijske T limfocite. Flavonoidi delujejo protivnetno - zavirajo izločanje vnetnih mediatorjev: prostaciklinov in levkotrienov. Druga aktivna snov, Filaxerin, obnavlja zaščitni hidrolipidni sloj kože in blaži suhost kože. Je kombinacija dveh snovi, ki imata komplementarno delovanje:10-HDA (10-hidroksi-decenionska kislina) spodbuja sintezo filagrina, proteina, ki se naravno nahaja v koži in je nujno potreben za tvorbo korneocita (roženih celic). Poleg tega, 10-HDA skupaj z omega 6 maščobnimi kislinami zmanjšuje pomanjkanje medceličnih lipidov. Na ta način Filakserin restrukturira in obnavlja zaščitni sloj kože.

Indikacije: Atopijski dermatitis, zelo suha koža.

Ekstrakt poganjkov Rhealba ovsa, Filaxerin / 10-hidroksi-decenionska kislina in omega 6 maščobne kisline/. Vsebuje glicerin. Brez dišav, brez parabenov, brez mila, anionskih in amfoternih surfaktantov. 

Način uporabe: Za umivanje ali kopanje. Po uporabi kožo oprati in nežno osušiti, brez drgnjenja.

Doziranje:Za vsakodnevno higieno

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki