A.Vogel Extra Intense, kapljice za oči

Kratek opis
Blagovna znamka A.Vogel
Oblika kapljice
Mesto uporabe oči
Simptom/Problem suhe oči , utrujene oči
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside suhe oči , utrujene oči , zaščita , vlaženje

10.62 €10.62
Redna cena €10.94 Prihranek €0.33

A.Vogel Extra Intense, kapljice za oči lajšajo težave pri zelo suhih, pekočih ali utrujenih očeh. Kapljice omogočajo hitro in intenzivno vlaženje površine očesa. Pomirjajo oko in ohranjajo vlažnost očesa. Primerne so tudi za uporabnike kontaktnih leč in za občutljive oči.

  •  Raztopina ne vsebuje konzervansov.
  • Po prvem odprtju vsebnika so kapljice uporabne še 6 mesecev

Dodatna osvežitev in intenzivno vlaženje

Zelo suhe, pekoče ali utrujene oči lahko povzroča več dejavnikov: dolgotrajna uporaba računalnika, ogrevanje, klima, starost, uporaba kontaktnih leč, itn.

S hialuronsko kislino in navadno smetliko (Euphrasia)

A.Vogel Kapljice za oči Extra Intense vsebujejo navadno smetliko (Euphrasia) in hialuronsko kislino*. Vsebnost hialuronske kisline je dvakrat višja kot v običajnih A.Vogel Kapljicah za oči, tako da je učinek bolj intenziven. Hialuronska kislina v A.Vogel Kapljicah za oči Extra Intense je proizvedena iz rastlinskega izvora. Ne vsebuje gensko spremenjene soje in ni živalskega izvora.

Edinstven vsebnik za odmerjanje

A.Vogel Kapljice za oči Extra Intense so napolnjene v vsebnik s praktičnim sistemom odmerjanja, ki omogoča, da se naenkrat sprosti le ena kapljica. Odmerjanje je zato enostavno.

Uporaba kontaktnih leč

Če nosite kontaktne leče, jih ni treba odstraniti pred uporabo kapljic.


Odmerjanje in način uporabe

Odrasli: v vsako oko kanite po eno kapljico do 5-krat dnevno. Kapljice se lahko uporabljajo do največ 30 zaporednih dni. Če simptomi trajajo več kot 3 zaporedne dni brez izboljšanja ali če se stanje poslabša, ali pride do vnetja oči, priporočamo, da se posvetujete z okulistom ali drugim zdravstvenim delavcem.

  • Z vsebnika odstranite obarvan pokrovček.
  • Pred prvo uporabo vsebnik obrnite s kapalko navzdol in toliko časa pritiskajte na dno, da skozi kapalko priteče prva kapljica. S tem je vsebnik pripravljen za uporabo.
  • Glavo nagnite rahlo nazaj in potisnite spodnjo veko navzdol. Vsebnik držite nad očesom s palcem in sredincem ter s kazalcem pritisnite na dno vsebnika.
  • Zaprite oko počasi, s čimer se bo tekočina enakomerno porazdelila po celotni površini očesa.

Po uporabi vsebnik zaprite s pokrovčkom

Sestavine: Hialuronska kislina 2 mg/ml, navadna smetlika (Euphrasia offcinalis), natrijev klorid, borova kislina, dinatrijev tetraborat dekahidrat, voda. Brez konzervansov.

Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte pri temperaturi od 8 do 25 °C. Po prvem odprtju vsebnika so kapljice uporabne še 6 mesecev. Kapljic ne smete uporabljati po datumu izteka roka uporabnosti, ki je naveden na škatli in vsebniku.

Uporaba med nosečnostjo in dojenjem

A.Vogel Kapljice za oči Extra Intense lahko v predpisanih odmerkih uporabljate tudi med nosečnostjo in dojenjem.

Ne uporabljajte A.Vogel Kapljic za oči Extra Intense

Kapljic za oči ne smete uporabljati, če ste preobčutljivi na katero koli vsebovano sestavino.

Prenašanje

Edinstven vsebnik zagotavlja sterilnost vsebine brez dodanih konzervansov. Zato jih tudi pri pogosti uporabi dobro prenašamo.

Nasveti

Uporabljajte dnevno svetlobo kolikor je mogoče. Ne glejte preveč dolgo v računalniški zaslon.  Temu se lahko izognete z vmesnimi odmori.  Kontaktnih leč ne nosite več časa kot priporoča  proizvajalec.  Premočni sončni svetlobi se izognite z uporab sončnih očal. Izogibajte se uporabi klimatske naprave. Če je mogoče, raje odprite okno. Izogibajte se dolgotrajnemu gledanju televizije.


Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki