A-cerumen raztopina za odstranjevanje ušesnega masla, sprej

Kratek opis
Blagovna znamka Gilbert laboratoires
Oblika pršilo , raztopina
Mesto uporabe ušesa
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside higiena , sluh , čiščenje , ušesa

9.82 €9.82
Redna cena €12.35 Prihranek €2.53

A-cerumen raztopina za odstranjevanje ušesnega masla, sprej vsebuje površinsko aktivne snovi rastlinskega izvora (natrijev acil sarkozinat in sladkorni ester), sredstvo za vzdrževanje vlage, podlaga. Odstranjevanje ostankov ušesnega masla in preprečevanje nastanka zamaškov. Raztapljanje zamaškov iz ušesnega masla. Raztopina navlaži in raztopi zamaške iz ušesnega masla. Po odstranitvi zamaška se ponovno vzpostavi naravno izločanje ušesnega masla, ki ščiti sluhovod.

Primerno za otroke nad 6 mesecev in odrasle.

 
 
 
 
Za redno higieno uporabite 2-krat na teden. Pri ušesnih zamaških uporabite zjutraj in zvečer 3 do 4 dni zapored. Primerno za otroke nad 6 mesecev in odrasle.
 
Sestava: Površinsko aktivni snovi rastlinskega izvora (natrijev acil sarkozinat in sladkorni ester), sredstvo za vzdrževanje vlage, podlaga.
A-cerumen pršilo lahko varno uporabljajo odrasli in otroci po 6. mesecu starosti. Pred uporabo pri otrocih, mlajših od 6. mesecev, se posvetujte z zdravnikom. Ne uporabljajte pri predrtem bobniču, pri ušesnih okužbah, vstavljenih ušesnih cevkah ali preobčutljivosti za katerokoli sestavino.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro