A-Derma Exomega kopel

Kratek opis
Blagovna znamka A-Derma
Oblika kopel
Mesto uporabe telo
Simptom/Problem suha koža , dermatitis , luskavica , občutljiva koža , alergija
Ciljna skupina odrasli , moški , ženske , starejši , otroci , dojenčki
Ključne beside dermatitis , luskavica , občutljiva koža , telo , otroci , odrasli , suha koža

17.45 €17.45
Redna cena €17.99 Prihranek €0.54

A-Derma Exomega kopel se uporablja kot dodatek pri negi atopične in zelo suhe kože dojenčkov, otrok in odraslih. Blaži draženje ter izboljšuje obrambni mehanizem kože zaradi delovanja izvlečka iz poganjkov Rhealba ovsa. Kožo vlaži in zmanjšuje suhost ter obnavlja zaščitni hidrolipidni sloj. Učinkovitost kopeli je v kombinaciji izvlečka poganjkov Rhealba ovsa in Filaxerina ter dodanih hidratantnih sestavin. Exomega kopel ni sredstvo za higieno, ker ne vsebuje detergentov.

Ekstrakt poganjkov Rhealba ovsa je zaslužen za protivnetno in imunsko delovanje zaradi visoke koncentracije specifičnih aktivnih sestavin – saponinov in flavonoidov. Saponini so naraven imunomodulator, kar pomeni, da zavirajo prekomerno  izločanje interlevkinov pri atopijskem dermatitisu in aktivirajo regulacijske T limfocite. Flavonoidi delujejo protivnetno - zavirajo izločanje vnetnih mediatorjev: prostaciklinov in  levkotrienov. 

Filaxerin obnavlja zaščitni hidrolipidni sloj kože in blaži suhost kože. Je kombinacija dveh snovi, ki imata komplementarno delovanje:10-HDA (10-hidroksi-decenionska kislina) spodbuja sintezo filagrina, proteina, ki se naravno nahaja v koži in je nujno potreben za tvorbo korneocita (roženih celic). Poleg tega 10-HDA skupaj z omega 6 maščobnimi kislinami zmanjšuje pomanjkanje medceličnih lipidov. Na ta način Filaxerin restrukturira in obnavlja zaščitni sloj kože. 


V vodo za kopanje otroka vlijte dva, za kopanje odraslega pa štiri pokrovčke kopeli. Sprostite se, vendar naj kopel traja največ 10 minut. Kopel naj ne bo pretopla (32 stopinj C do 33 stopinj C) Po kopanju kože ne spirajte! Osušite jo nežno, brez drgnjenja.
 

Ekstrakt poganjkov Rhealba ovsa, Filaxerin / 10-hidroksi-decenionska kislina in omega 6 maščobne kisline/. Vsebuje glicerin. Brez dišav, brez parabenov, brez mila, anionskih in amfoternih surfaktantov.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki