A-Derma Exomega oljni gel za tuširanje, 200 ml

Kratek opis
Blagovna znamka A-Derma
Oblika oljni gel
Mesto uporabe telo
Simptom/Problem občutljiva koža , suha koža , dermatitis , luskavica , alergija
Ciljna skupina odrasli , moški , ženske , starejši , dojenčki , otroci
Ključne beside občutljiva koža , suha koža , dermatitis , luskavica , alergija , dojenčki , otroci

13.16 €13.16
Redna cena €16.54 Prihranek €3.38

A-Derma Exomega oljni gel za tuširanje, 200 ml je higiensko sredstvo za čiščenje atopične in zelo suhe kože (dojenčki, otroci in odrasli). Ne vsebuje mila! Koži daje potrebne sestavine (ekstrakt poganjkov Rhealba ovsa, omega 6 maščobne kisline, hidratantne in lubrikantne sestavine), ki kožo pomirjajo in zmanjšujejo suhost kože, koža pa na otip postaja mehkejša. Oljni gel ne vsebuje umetnih barvil in je hipoalergen. Oljni gel je dermatološko testirano na zelo reaktivi koži.

Ekstrakt poganjkov Rhealba ovsa je zaslužen za protivnetno in imunomodulatorno delovanje, zaradi visoke koncentracije specifičnih aktivnih sestavin – saponinov in flavonoidov. Saponini so naraven imuno-modulator - zavirajo prekomerno izločanje interlevkinov pri atopijskem dermatitisu in aktivirajo regulacijske T limfocite. Flavonoidi delujejo protivnetno - zavirajo izločanje vnetnih mediatorjev: prostaciklinov in levkotrienov. Druga aktivna snov, Filaxerin®, obnavlja zaščitni hidrolipidni sloj kože in blaži suhost kože. Je kombinacija dveh snovi, ki imata komplementarno delovanje: 10-HDA (10-hidroksi-decenionska kislina) spodbuja sintezo filagrina, proteina, ki se naravno nahaja v koži in je nujno potreben za tvorbo korneocita (roženih celic). Poleg tega, 10-HDA skupaj z omega 6 maščobnimi kislinami zmanjšuje pomanjkanje medceličnih lipidov. Na ta način Filakserin® restrukturira in obnavlja zaščitni sloj kože.

Exomega oljni gel 1x dnevno nežno vtreti v mokro kožo. Izprati in posušiti brez drgnjenja.

Sestavine: Ekstrakt poganjkov Rhealba ovsa, Filaxerin / 10-hidroksi-decenionska kislina in omega 6 maščobne kisline/. Fiziološki pH, brez parfuma, brez parabenov, brez mila, anionskih in amfoternih surfaktantov.
 


 

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki