A.Vogel, Molkosan - 200 ml

Kratek opis
Blagovna znamka A.Vogel
Oblika tekočina
Mesto uporabe prebavila , koža
Simptom/Problem napihnjenost , prebava
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside mleko , prebavila , koža

5.70 €5.70
Redna cena €5.88 Prihranek €0.18

A.Vogel, Molkosan - 200 ml je pridobljen z mlečnokislinsko fermentacijo sirotke. Izdelek praktično ne vsebuje beljakovin in maščob. Največji delež (približno 80%) mlečne kisline predstavlja desnosučna [L(+)] mlečna kislina.

Fermentirano sirotko, pridobljeno iz kravjega mleka, najprej skrbno prefiltrirajo. Nato ji odstranijo vse beljakovine in maščobe ter gluten, ob koncu pa odparijo še velik del vode in s tem pridobijo koncentrat fermentirane sirotke, kar poznate pod imenom Molkosan. Dr. A.Vogel je za pridobivanje Molkosana vse zgoraj omenjene postopke uporabil ravno z namenom, da L-(+) desnosučno mlečno kislino ponudi v sprejemljivi obliki ljudem, ki imajo alergijo na mleko in so zato mnogokrat prikrajšani za ugodne učinke sirotke v mlečnih izdelkih.

Notranja uporaba: Molkosan® razredčite v razmerju 1 proti 10. Za redčenje lahko uporabite vodo, zeliščne čaje (na primer koprivin, lipov čaj ipd.) ali sadne in zelenjavne sokove, s katerimi pripravite osvežilne, okusne in zdrave napitke.  Napitek lahko popijete naenkrat ali ga razdelite na več manjših dnevnih odmerkov. Jemanje časovno ni omejeno.

Zunanja uporaba: Za nego intimnih delov telesa razredčite Molkosan® z vodo v razmerju 1:1. Za kopeli razredčite Molkosan® z vodo v razmerju 1:30. Koristi za ohranjanje primerne kislosti kože, npr. na intimnih delih telesa.

100 ml vsebuje:

energijska vrednost

90 kJ / 20 kcal

maščobe

< 0,5 g

— od tega nasičene maščobne kisline

< 0,5 g

ogljikovi hidrati

< 0,5 g

— od tega sladkorji

< 0,5 g

beljakovine

0,0 g

prehranske vlaknine

0,0 g

sol

0,1 g

L(+) mlečna kislina

7,0 g

Molkosan torej smete uporabljati v nosečnosti. Ob tem pa morate vedeti, da Molkosan predstavlja kakovostno proizvodnjo, dolgoletno uporabo, varnost in učinkovitost, ki so jih večkrat potrdile raziskave, opravljene v laboratorijih za analizo farmacevtskih izdelkov. Medtem ko jemljete antibiotik, Molkosan pripravljajte vsaj 2-3-krat dnevno v razmerju 1:10, kar v praksi pomeni slabo jušno žlico na 2 dcl vode, zeliščnega čaja ali soka. Ko ste prenehali z jemanjem antibiotika, je priporočljivo uporabljati Molkosan še vsaj 4-6 tednov. Jemanje Molkosana ni časovno omejeno in je odvisno od potrebe. Izkušnje kažejo, da ga je smiselno jemati daljši čas, odmerek pa je lahko po potrebi tudi manjši – 1-krat dnevno.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki