A.Vogel, Santasapina junior sirup

Kratek opis
Blagovna znamka A.Vogel
Oblika sirup
Mesto uporabe grlo , sinusi
Simptom/Problem kašelj
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženske , otroci
Ključne beside naraven izdelek , smrekovi vršički , otroci , kašelj

8.24 €8.24
Redna cena €8.50 Prihranek €0.25

A.Vogel, Santasapina junior sirup je pridobljen iz izvlečka svežih smrekovih vršičkov. Zaradi svojevrstne sestave in načina pridelave vsebuje učinkovine, ki delujejo blagodejno na dihalne poti. Proizveden je po originalnem receptu Alfreda Vogla, pionirja naravnega zdravljenja. Sirup ne vsebuje alkohola. Zato in zaradi nekoliko manj intenzivnega okusa v primerjavi s sirupom Santasapina® je še posebej primeren za otroke in mladino. Blagodejni učinek smrekovih vršičkov na dihalne poti v različnih pripravkih je spoznanje, ki se prenaša skozi mnoge generacije človeštva. Glavni učinkovini sta eterično in terpentinovo olje. Zaradi njune vsebnosti preparati iz smrekovih vršičkov delujejo blagodejno na dihalne poti.

Otroci od 2. do 10. leta starosti: od 1- do 2-krat dnevno po 5ml   

Mladina od 10. do 16. leta starosti: od 2- do 4-krat dnevno po 10ml  

Odrasli: od 2- do 4-krat dnevno po 15 ml 

Za vsakokratni odmerek uporabite priloženo plastično merico – pokrovček oziroma žlico. Pri tem upoštevajte, da polna jedilna žlica vsebuje 15 ml, polna čajna žlica pa 5 ml.

Sestavine: nerafiniran sladkor, med, sirup in izvleček smrekovih vršičkov (20,7 %), koncentrat soka hruške, naravne arome.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki