AQUA MARIS Strong , pršilo za nos

Kratek opis
Blagovna znamka Jadran Galenski Laboratorij
Oblika pršilo
Mesto uporabe nos , sluznica
Simptom/Problem prehlad , alergija , kajenje , nahod
Ciljna skupina odrasli , otroci
Ključne beside higiena

6.03 €6.03
Redna cena €6.81 Prihranek €0.78

Prečiščena hipertonična morska voda iz Jadranskega morja z naravnimi minerali in oligoelementi. Je brez dodatkov in brez konzervansov. Sama pršilka je mehanska in brez potisnega plina.
 
Ker vsebuje mineralne soli in veliko število oligoelementov, ima morska sol blažilno delovanje na sluznico zgornjih dihal. Naravni učinek, ki ga občutimo ob morju poleti, lahko dosežemo skozi vse leto z uporabo primerno obdelane morske vode.
 
Za normalno dihanje je potrebno ustrezno stanje sluznice dihal. Prehladi, alergije, gripa in kirurški posegi v nosni votlini ter številna druga stanja povzročajo povečano izločanje izcedka
in oteklost nosne sluznice. V takšnih primerih so nosne poti zamašene, kar moti pravilno dihanje. Moteno dihanje je težavno tako za otroke kot za odrasle in ovira njihove vsakdanje dejavnosti.
 
Ker vsebuje soli, prečiščena morska voda Aqua Maris odstranjuje odvečno tekočino iz nosne sluznice in tako zmanjšuje njeno oteklost ter olajšuje dihanje.
 
Aqua maris strong pršilo za nos je priporočljivo za uporabo pri otrocih od 3. leta dalje in odraslih v naslednjih primerih:
- prehladi,
- alergije,
- gripa,
- po kirurških posegih v nosni votlini, v dogovoru z zdravnikom
 
Aqua Maris Strong pršilo za nos vpihajte v vsako nosnico 3 do 4-krat na dan, dokler trajajo težave zaradi zamašenih nosnih poti. Priporočljivo je, da nosno higieno nadaljujete z uporabo izotonizirane morske vode Aqua Maris.
 
Shranjevanje: shranjujte pri temperaturi do 25°C v dobro zaprti steklenički. Pršilo shranjujte nedosegljivo otrokom!
Sterilno. Izdelano z aseptičnim postopkom.
 
Sestava: Steklenička vsebuje 30 ml prečiščene hipertonične morske vode.
 
Pakiranje: 30 ml raztopine v steklenički.
 

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro