Allergika pršiceSTOP, razpršilo za uničevanje pršic

Kratek opis
Blagovna znamka Allergopharma
Oblika pršilo
Simptom/Problem alergija
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside zaščita , alergija , zaščita , čiščenje

24.20 €24.20
Redna cena €24.95 Prihranek €0.75

Allergika pršiceSTOP, razpršilo za uničevanje pršic za saniranje bivanjskih prostor pri alergiji na pršice! Z osvežujočim vonjem po limonah. Uniči pršice in njihova jajčeca, iztrebke pršic pa poveže v večje delce. Tako je v zraku manj alergenov in iztrebke pršic med sesanjem lažje posesate.

  • Uniči pršice in njihove ličinke.
  • Prepreči izleganje zaroda iz jajčec.
  • Na rastlinski osnovi.
  • Biološko razgradljivo.
  • Rok uporabnosti: 5 let od datuma proizvodnje.

Kako deluje pršilo ALLERGIKA PršiceSTOP?  Aktivna učinkovina je naravna snov geraniol (0,05 %), ki je rastlinskega izvora. Geraniol se med drugim uporablja tudi v izdelkih za nego telesa. Pršilo ALLERGIKA PršiceSTOP je neškodljivo za ljudi in živali.  Ne vsebuje sintetičnih insekticidov (kot je na primer benzilbenzoat) in neemovega olja. Pršilo je na vodni osnovi, tako je izključena obremenitev s kemijskimi topili.

Pršilo ALLERGIKA PršiceSTOP bivanjske prostore razbremeni pršic in njihovih ličink. Primerno je za uporabo na oblazinjenem pohištvu, preprogah, zavesah, plišastih živalih in za mesta, kjer spijo domače živali. S pršilom ALLERGIKA PršiceSTOP lahko navlažite krpo in obrišete prah, z njim lahko pred pranjem v pralnem stroju napršite plišaste igrače.

  • Odvijte pokrov in privijte razpršilno glavo; pred uporabo pršilo dobro pretresite.
  • Razpršilo napršite z razdalje 30 cm na predmete, kjer se najraje zadržujejo pršice (npr. oblazinjeno pohištvo, okrasne blazine, preproge, zavese, plišaste igrače in mesta, kjer spijo domače živali). Pustite delovati od 5 do 6 ur.
  • Površine napršite enakomerno. Napršene površine po uporabi ne smejo biti vlažne na otip. Vsebina plastenke (500 ml) zadošča za približno 16 m2.
  • Nazadnje tkanine temeljito posesajte oz. operite, da odstranite pršice in njihove predhodne razvojne faze.
  • Za preprečevanje vnovične poselitve s pršicami je priporočljivo pršenje enkrat mesečno.


Opozorila in varnostni napotki: Hranite na otrokom nedostopnem mestu. Pri preobčutljivosti na katerokoli sestavino izdelka ne uporabljajte. Izogibajte se nenujnemu stiku s sredstvom. Izogibajte se stiku s kožo in očmi. Če vendarle pride v stik, sperite z veliko vode. Ne vdihavajte, živila prekrijte in ne pršite neposredno nanje. Pri zaužitju usta sperite z vodo (samo, če je poškodovani pri zavesti). V primeru slabega počutja poiščite zdravniško pomoč; če je le mogoče, pokažite to plastenko. • Zaščitite pred mrazom. Pred uporabo dobro pretresite. Ne napolnjujte vnovič. Prazno plastenko odložite na primerno odlagališče odpadkov; preostanek izdelka lahko zlijete v odtok.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki