Anaya Dermadol, krema 50 ml

Kratek opis
Blagovna znamka Anaya
Oblika krema
Mesto uporabe sklepi , koža , telo
Simptom/Problem artritis , bolečina , revma
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside šport , mišice , artritis , bolečina , revma

20.46 €20.46
Redna cena €21.09 Prihranek €0.63

Anaya Dermadol krema je namenjena negi in masaži kože v predelu mišic in sklepov. Je nepogrešljiva v športni dejavnosti. Pospešuje prekrvavitev kože, jo sprošča in ustvarja občutek ugodja ter tako izboljša splošno počutje.

Pripomore lahko:
  • Pri negi kože v predelu mišic in sklepov in lahko ugodno deluje proti bolečinam.
  • Pri negi kože pri športnih poškodbah; lahko ugodno deluje pri regeneraciji (zvin gležnja…).
  • Pri negi kože pri športni aktivnosti (pred aktivnostjo lahko pospeši prekrvavitev v mišicah in jih s tem ogreje, po športni aktivnosti pa jih lahko umiri in blagodejno hladi).
  • Pri negi kože nog saj lahko poživlja utrujene noge in stopala in s tem izboljša počutje.
V primeru resnejših težav se posvetujte z zdravnikom.

 

 
DERMADOL kremo lahko uporabljamo večkrat na dan tako, da jo rahlo vtremo na želeno mesto ( roke, noge, hrbet , vrat, zapestja, stopala, komolci, kolena, ramena…). Pred in po večji telesnih in športnih aktivnostih nanesite tanko plast kreme DERMADOL  na kožo v predelu mišic in sklepov ter vtirajte, dokler se krema popolnoma ne vpije. Za najboljše rezultate uporabite kremo večkrat dnevno, do dosega želenih rezultatov. Priporočamo triplasten nanos na prizadeto območje večkrat na dan. Najboljše rezultate dosežemo v kombinaciji z ANAYA MARINE BLUE oljem.
SESTAVINE NARAVNEGA IZVORA:
  • Kakavovo maslo- Pridobivajo ga iz semen kakavovca (Theobroma cacao). Kakavovo maslo kožo ščiti, neguje, jo mehča ter ohranja vlago v kož
  • Jojobino olje - Jojobino olje pridobivajo iz semen puščavske rastline Simmondsia chinensis. Kožo naredi mehko, nežno in žametno.
  • Eterično olje evkalipta in mentol - Sestavine evkaliptovega olja in mentol delujejo na kožo energetsko in poživljajoče. Potrebna je predvidnost, da sestavina ne pride v stik s sluznicami.
  • Biserni prah - Biserni prah je pridobljen iz sredice biserov školjke Pinctada maxima. Daje mehak in svilnat dotik na koži.
  • EM – efektivni mikroorganizmi - Delujejo na kožo osvežilno, ščitijo pred zunanjimi vplivi in s tem dvigujejo odpornost kože na zunanje dejavnike ter podpirajo sposobnost obnavljanja kože.
Pri koži, ki je brez energije, lahko pride do reakcije. Občutimo jo kot hlajenje,  topel do pekoč občutek na koži, ki pa ob redni uporabi postopoma izgine. Potrebna je previdnost, da krema ne pride v stik s sluznicami in z odprtimi ranami. Po uporabi kreme si umijte roke. Izdelek je namenjen za zunanjo uporabo. Vsem, ki so alergični na katerokoli sestavino, ki je uporabljena v izdelku, uporabo odsvetujemo.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki