Aptamil 2 Pronutra+ -400g

Kratek opis
Blagovna znamka Milupa
Oblika prašek , mleko
Ključne beside prebiotiki , hrana

10.62 €10.62
Redna cena €11.99 Prihranek €1.37

Aptamil 2 Pronutra+ -400g  je nadaljevalno mleko s hranili, ki jih vaš dojenček potrebuje za zdravo rast in razvoj. Aptamil 2 je kot del uravnotežene mešane prehrane primeren za dojenčke po dopolnjenem 6. mesecu starosti. Po 12. mesecu dojenčkove starosti je priporočljivo, da Aptamil 2 postopoma nadomestite z nadaljevalnim mlekom Aptamil 3. 

Aptamil​ 2 z našo edinstveno mešanico scGOS / lcFOS.
 
Zakaj je Aptamil Pronutra+ edinstven? Pronutra+ je edinstvena mešanica prebiotikov (scGOS/lc FOS), železa, vitaminov A, D in C ter večkrat nenasičenih maščobnih kislin LCP (DHA in AA).

 

Demineralizirana sirotka ( iz mleka ), rastlinska olja (palmino, repično, kokosovo, sončnično olje in olje enoceličnih organizmov), laktoza (iz mleka), posneto mleko v prahu, koncentrat beljakovin sirotke (iz mleka), maltodekstrin,prehranske vlaknine (galakto-oligosaharidi (iz mleka), frukto-oligosaharidi), kalcijev karbonat, ribje olje, kalijev citrat, kalcijev klorid, holin klorid, L-askorbinska kislina, tavrin, emulgator (sojin lecitin), natrijev L-askorbat, natrijev citrat, železov sulfat, kalcijev fosfat, magnezijev klorid, inozitol, DL-alfa tokoferil acetat, cinkov sulfat, Ltriptofan, nukleotidi (uridin-, citidin-, adenozin-, inozin-, gvanozin-5-monofosfat), nicotinamid, L-karnitin, kalcijev D-pantotenat, pteroilmonoglutaminska kislina, bakrov sulfat, retinil palmitat, DL-alfa tokoferol, D-biotin, cianokobalamin, tiamin hidroklorid, holekalciferol, piridoksin hidroklorid, riboflavin, manganov sulfat, kalijev jodid, fitomenadion, natrijev selenit
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom, oziroma drugim strokovnim osebjem. Steklenička za hranjenje naj ne bo vašemu otroku nadomestilo za dudo »tolažilko«. Aptamil 2 Pronutra+
namreč vsebuje ogljikove hidrate, kateri ob pogostem ali stalnem kontaktu z zobmi lahko povzročijo zobno gnilobo in druge s tem povezane težave. Hranjenje po steklenički naj zato poteka samo toliko časa, dokler otrok resnično pije. Aptamil 2 Pronutra+ je namenjen za posebne prehranske namene in se lahko uporablja kot del raznolike prehrane oziroma kot dopolnilna hrana dojenčkov starejših od 6. mesecev. Nobeno nadaljevalno formulo-kot tudi Aptamil 2 Pronutra+ -ne smemo uporabljati v prvih 6 mesecih kot nadomestek za materino mleko.
Natančno upoštevajte navodila za pripravo obroka. Nepravilna priprava obroka predstavlja tveganje za zdravje vašega otroka. Pripravite vedno le svež obrok in ga takoj uporabite (v eni uri). Ostankov hrane ne uporabljajte ponovno. Temeljito operite in prekuhajte stekleničko, dudo in obroček za dudo. Ne pogrevajte obroka v mikrovalovni pečici zaradi možnosti pregretja.
 
1.Zavrite pitno vodo za 10 minut in jo ohladite na približno 50 °C.
2.V stekleničko vlijte 1/2 potrebne količine prekuhane vode.
3.Merico napolnite z izdelkom in jo poravnajte z nožem do roba. V stekleničko z vodo dodajte ustrezno število meric izdelka.
4.Stekleničko zaprite z zamaškom in jo stresajte. Dolijte preostalo količino prekuhane vode in ponovno dobro premešajte.
5.Temperaturo obroka preverite na svojem zapestju. Idealna temperatura obroka je, ko ne čutite ne toplo ne hladno (cca 37 °C).

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro