Aqua Maris BABY, kapljice za nos

Kratek opis
Blagovna znamka Jadran Galenski Laboratorij
Oblika pršilo
Mesto uporabe nos , sluznica
Simptom/Problem alergija , prehlad , nahod
Ciljna skupina otroci , dojenček , odrasli
Ključne beside higiena , alergija , prehlad , nahod

4.29 €4.29
Redna cena €4.42 Prihranek €0.13

Aqua Maris BABY, kapljice za nos je izotonična morska voda Jadranskega morja, bogata s solmi in oligoelementi, vlaži in čisti suho ter razdraženo nosno sluznico. Aqua Maris® Baby kapljice za nos so nežne in  se jih lahko uporablja od otrokovega rojstva dalje.  Dihanje skozi nos, je edini pravilen način dihanja, ki je bistvenega pomena za otrokovo rast in razvoj. Izsušena nosna sluznica, nakopičene nečistoče, nosni izločki in otekla sluznica ovirajo pretok zraka skozi nos in povzročijo, da postane otrok jokav ali nemiren in razdražljiv ter ovirajo njegov miren spanec in normalno hranjenje. Zamašen nos zaradi prehlada ali alergije lahko vpliva na zdravje  spodnjih dihal in ušes. Morska voda  bogata z minerali ima ugodno delovanje na nosno sluznico in pomaga njenim naravnim čistilnim mehanizmom. 

 
Aqua Maris® Baby kapljice za nos čistijo in vlažijo otrokov nos ter hkrati obnovijo nosno sluznico. Zaradi svojih naravnih in nežnih lastnosti so primerne za uporabo od rojstva naprej. Aqua Maris® Baby kapljice. 
 
Priporočljivo je, Aqua Maris® Baby kapljice za nos: 
- za vsakodnevno nosno higieno, 
- pred dojenjem ali hranjenjem tudi po steklenički,
- med prehladi in alergijami, 
- v primeru vnetja ušes kot pomoč k terapiji, ki jo predpiše zdravnik, 
- v primeru izsušene nosne sluznice zaradi bivanja v klimatiziranih ali zelo toplih prostorih,
- pred uporabo zdravila (kapljic ali pršila) za nos.
Odstranite zaščitni pokrovček.  Položite otroka na hrbet.
 Pred uporabo obrnite plastenko na glavo in  večkrat pritisnite kapalko, dokler se ne pojavi prva kapljica. Pristavite kapalko na otrokovega nosnico in kapnite eno kapljico. Ponovite postopek pri drugi nosnici. Postopek se lahko ponovi večkrat dnevno po potrebi. 
 
Za mehčanje in odstranjevanje večjih količin nečistoč in izločkov iz nosne votline, vkapajte  več kapljic za nos pripravka Aqua Maris® Baby kapljice za nos v vsako nosnico. Postopek ponavljajte, dokler ne bodo izločki dovolj zmehčani, da jih boste zlahka odstranili iz nosu.  Po uporabi očistite zgornji del kapalke s papirnatim robčkom in ponovno namestite zaščitni pokrovček. 
 
Sestava: 100 ml raztopina vsebuje 30 ml morske vode. Oligoelementi prisotni v raztopini imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju normalne funkcije nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti. 
Brez dodatkov in konzervansov. Ne povzroča odvisnosti. 
 
Pakiranje: 15 ml izotonične raztopine v plastenki. Izdelek je posebej prilagojen za dojenčkov nos z vgrajenim antibakterijskim sistemom, ki zagotavlja popolno mikrobiološko zaščito. 
 
Ne pozabite, da pred vsako uporabo obrnete plastenko navpično,  sicer kapljice ne morete iztisniti. Aqua Maris® Baby ima nežen učinek, ki podpira fiziološko stanje sluznice in nima sistemskih učinkov. Zato je primerna za vsakodnevno uporabo od rojstva naprej. Iz higienskih razlogov je potrebno, da izdelek uporablja le ena oseba in ga ne deli z drugimi.
 

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki