Aqua Maris Clean, pršilo za nos

Kratek opis
Blagovna znamka Jadran Galenski Laboratorij
Oblika pršilo
Mesto uporabe nos , sluznica
Simptom/Problem prehlad , alergija , nahod , draženje
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside nahod , prehlad , alergija , čiščenje , vlaženje

9.55 €9.55
Redna cena €9.85 Prihranek €0.30

Aqua Maris Clean, pršilo za nos je naravno pršilo za nos. Izotonična morska voda izpira bakterije, viruse in nečistoče iz nosu ter omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti. Raztopina vsebuje morsko vodo bogato s solmi in oligoelementi. Oligoelementi, ki so prisotni v raztopini imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju naravne vloge nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti. Brez konzervansov. Normalno dihanje je odvisno od stanja nosne sluznice. Na nosni sluznici nakopičeni delci prahu, alergenov, bakterij in virusov onemogočajo njeno naravno vlogo. Prehlad, alergija, gripa in številna druga stanja izzovejo povečano izločanje ter kopičenje izločkov v nosu in oteklost nosne sluznice, kar otežuje dihanje. Morska voda ima zaradi vsebnosti mineralnih soli blagodejni učinek na sluznico dihal. Aqua Maris Clean z anatomskim aplikatorjem izpira izločke, prašne delce, bakterije, viruse in alergene iz nosu. Priporočamo ga osebam s prehladi in alergijami ter osebam, ki so izpostavljene delcem prahu in drugim nečistočam.

Razpršite Aqua Maris Clean 1-2 krat v vsako nosnico nekajkrat na dan ( 2 - 6 krat dnevno), po potrebi tudi pogosteje. Po uporabi izperite aplikator in ga osušite.

100 ml raztopine vsebuje 30 ml morske vode. Izotonična morska voda iz Jadranskega morja je bogata s solmi in oligoelementi. Oligoelementi, ki so prisotni v raztopini imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju normalnega delovanja nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.

Zunanji vsebnik je napolnjen z inertnim plinom (dušikom), ki ne prihaja v stik z morsko vodo. Vsebnik je pod pritiskom in ob toplotni izpostavljenosti lahko poči. Ne luknjajte in ne sežigajte ga niti po uporabi. Shranjujte ga ločeno od virov toplote, vročih površin, iskre, odprtega plamena ali kakšnega drugega izvora toplote ali plamena. Ne kadite. Zaščitite ga pred sončno svetlobo in ne izpostavljajte temperaturam višjim od 50ºC/122°F. 

Ker Aqua Maris Clean podpira fiziološko stanje sluznice in nima sistemskih učinkov, je primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Iz higienskih razlogov naj bi vsak proizvod koristila le ena oseba.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki