Artroforce, 60 filmsko obloženih tablet

Kratek opis
Blagovna znamka A.Vogel
Oblika tablete
Mesto uporabe sklepi , črevesje
Simptom/Problem apetit , bolečina , artritis
Ključne beside preventiva , zelišča

15.62 €15.62
Redna cena €17.63 Prihranek €2.01

Artroforce, 60 filmsko obloženih tablet vsebuje izvleček korenine vražjega kremplja. Deluje protivnetno in protibolečinsko, blaži otekline ter izboljša presnovo, ki je pri bolečinah v mišicah in sklepih lahko okrnjena. Uporablja se pri vseh stanjih, ki jih spremljajo ponavljajoče ali kronične, dalj časa trajajoče bolečine in vnetja v sklepih in mišicah.

 

Ena filmsko obložena tableta vsebuje zdravilno učinkovino 480 mg suhega ekstrakta korenine vražjega kremplja (Harpagophytum procumbens) ter pomožne snovi, kot so laktoza monohidrat, koruzni škrob, mikrokristalna celuloza, koloidni brezvodni silicijev dioksid in magnezijev stearat. Filmska obloga tablete je iz smukca, titanovega dioksida, makrogola in hipromeloze.

Zaradi pomanjkanja podatkov o varnosti med nosečnostjo in dojenjem uporaba zdravila Artroforce tablet v teh obdobjih ni priporočljiva. V primeru izgube apetita, povezane z nenadno izgubo telesne mase, je nujen posvet z zdravnikom.Zaradi pomanjkanja izkušenj uporaba pri otrocih in mladostnikih ni priporočljiva.

 

Zdravilo Artroforce se jemlje 2 krat dnevno po 1 do 2 tableti. Za popolni učinek je potrebno vsaj štiritedensko jemanje, zato vam ob začetku zdravljenja svetujemo sočasno uporabo zdravila Atrogel, gela z izvlečkom arnike, ki učinkuje takoj.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki