Avene Akerat 30

Kratek opis
Blagovna znamka Avene
Oblika krema
Mesto uporabe lasišče , noge
Simptom/Problem prhljaj , draženje , rdečica , luskavica

18.49 €18.49
Redna cena €20.87 Prihranek €2.38

Avene Akerat 30 krema je popoln in edinstven odgovor na tovrstne spremembe na koži. Avene termalna voda pomirja ter deluje antiiritacijsko, okrepljena kombinacija emolijentnih ter keratoregulacijskih učinkovin pa zmanjša suhost kože, odpravlja in preprečuje nastajanje zadebeljene plasti na koži. Kožo naredi elastično in mehko. 

Akerat 30 kremo lahko uporabljate samostojno ali pa v kombinaciji z lokalno medicinsko terapijo. Akerat 30 kremo lahko kombinirate z Akerat zaščitno kremo za telo.

Izdelki linije Akerat so namenjeni negi suhe kože, ki je nagnjena k hiperkeratozi. Specifičnost Akerat S Kreme za lokalizirana področja je v tem,  da vsebuje ureo kot vlažilec in keratolitike, salicilno in mlečno kislino, uporablja pa se pri lokaliziranih in težjih spremembah na koži, kot so kronične zadebelitve kože, palmoplantarna keratodermija, lihenifikacija ter psoriaza kože in lasišča. Pri psoriazi lasišča se izdelek pusti eno uro v okluziji ali pa preko noči, nakar se lase izpere s šamponom. Akerat S Krema za lokalizirana področja se lahko uporablja samostojno ali pa v kombinaciji z lokalno medicinsko terapijo in  Akerat Kremo za telo.

 

 

 

Sestava:
Avene termalna voda 39%, urea 30%, salicilna kislina 2%, mlečna kislina 1%.
 
Kontraindikacije, stranski učinki, interakcije:
Ne nanašati na kožo otrok, mlajših od treh let. Ne nanašati na področja poškodovane kože (rane, infekcija...).    
Izogibajte se stika kreme z očmi.                                                                                                                                                
 

Način uporabe: odprtina aplikatorja omogoča enostavno nanašanje 

  • Telo -  na področja z navedenimi spremembami na koži. Akerat 30 kremo narahlo enkrat do dvakrat dnevno vmasirajte v kožo.
  • Lasišče - kremo nanesite na suho neoprano lasišče ter pustite, da deluje nekaj ur oz. celo noč. Kremo potem iz lasišča izperite ter operite lasišče z ustreznim šamponom.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro