Avene Cleanance visoka zaščita pred soncem ZF 30

Kratek opis
Blagovna znamka Avene
Oblika krema
Mesto uporabe vrat , obraz , dekolte
Simptom/Problem sončenje , draženje

20.14 €20.14
Redna cena €22.74 Prihranek €2.60

Avene Cleanance visoka zaščita pred soncem ZF 30 je posebej prilagojena mastni in problematični koži, ki je nagnjena k nastanku aken.
 
Avène Cleanance emulzija za zaščito pred soncem SPF 30  nudi visoko UVA in UVB zaščito in je posebej prilagojena mastni in problematični koži, ki je nagnjena k nastanku aken, saj poleg tega, da nudi zaščito pred soncem, preprečuje tudi „rebound-efekt“ po izpostavljanju soncu oziroma poslabšanje in pojav vnetnih sprememb zaradi delovanja UV žarčenja. Na koži ne pušča sledi in koži daje mat učinek, in zaradi nove ''Dry touch'' tehnologije daje prijeten občutek lahkosti. Hipoalergena, nekomedogena in zelo vodoodporna. Brez parabenov.
 
Sestava:
Zaščitni faktorji: Tinosorb M, Tinosorb S, Parsol 1789, Uvasorb HEB; Avene termalna izvirska voda, Pre-tokoferil, Cinkov glukonat, Gliceril lavrat.
 
Avène termalna voda ima protivnetno, pomirjajoče in proti-dražilno delovanje. Gliceril lavrat deluje seboregulativno. Cink glukonat deluje protivnetno. SunSitive protection formulo tvorijo Tinosorb M, Tinosorb S, Parsol 1789 Uvasorb HEB. Tinosorb M je organski filter, ki reflektira, pa tudi delno  absorbira sončne žarke. Tinosorb S, Parsol 1789 in Uvasorb HEB so kemijski filtri, ki prodirajo v kožo in absorbirajo sončne žarke. Pre-Tokoferil kot antioksidant nudi zaščito pred delovanjem prostih radikalov.
 
Kontraindikacije, stranski učinki, interakcije: niso poznani.
 
 

 

Nekajkrat dnevno, posebno po izhodu iz vode ali podaljšanem izpostavljanju soncu.

Avene  Cleanance emulzija za zaščito pred soncem SPF 30 je namensko pakirana v tubi z dozirno pumpico, da se omogoča natančno doziranje izdelka za medicinske indikacije. Za enakomerno nanašanje emulzije in za optimalno učinkovitost je potrebno 7 pritiskov na dozirno pumpico emulzije za področje obraza in dekolteja. Avène Cleanance emulzijo za zaščito pred soncem SPF 30 nanesti pred izpostavljanjem soncu. Nanašanje ponoviti vsaki 2 uri in po kopanju, ne glede na stopnjo zaščite, ki jo sredstvo zagotavlja.

 

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro