Avene Cold Cream čistilni gel - 250 ml

Kratek opis
Blagovna znamka Avene
Mesto uporabe obraz
Simptom/Problem čiščenje , gube

15.44 €15.44
Redna cena €17.43 Prihranek €1.99

Avene Cold Cream čistilni gel - 250 ml je primeren za vsakodnevno čiščenje najbolj občutljive kože vseh tipov, od najnežnejše kože dojenčkov pa vse do kože odraslih. 
 
Linija izdelkov na osnovi Avene Cold Kreme je nastala po vzoru tradicionalne formule iz francoske farmakopeje. V svoji recepturi  vsebuje beli čebelji vosek, parafinsko olje in termalno vodo Avene. Izdelki so namenjeni za higieno, nego in zaščito naravno suhe kože dojenčkov, otrok in odraslih, saj s svojimi sestavinami nadomeščajo pomanjkanje lipidov in vode ter obnavljajo hidrolipidni sloj kože. Avene Gel za čiščenje kože z dodatkom Cold kreme ne vsebuje mila. Primeren je za vsakodnevno čiščenje najbolj občutljive kože vseh tipov, od najnežnejše kože dojenčkov pa vse do kože odraslih, ter še posebej za naravno suho kožo ter kožo po dermatoloških in kozmetičnih tretmajih. Vsebuje visok odstotek Avene termalne vode, ki blagodejno vpliva na razdraženo kožo. Dodatek Cold kreme pomaga pri vzpostavljanju hidrolipidnega ravnovesja in naravne zaščitne funkcije kože.
 
Sestava:
Avene termalna voda 38%, maščobne kisline 12%, Avene Cold Krema 2%, blago sredstvo za umivanje.
 
Delovanje:
Avene termalna voda ima protivnetni, pomirjujoč in anti-dražilni učinek na kožo. Beli vosek mehča kožo in deluje protivnetno. Parafinsko olje ščiti, hrani in neguje kožo. Blago sredstvo za umivanje nežno odstranjuje nečistoče iz kože.
 

Majhno količino gela nanesite na vlažno kožo na obraz ali telo in nežno vtrite. Kožo izperite in posušite. Kremo uporabite 1 do 2 krat dnevno.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro