Avene bogata krema za netolerantno kožo

Kratek opis
Blagovna znamka Avene
Oblika krema
Mesto uporabe koža , obraz , vrat
Simptom/Problem rdečica , draženje

19.89 €19.89
Redna cena €22.45 Prihranek €2.56

Avène bogata zaščitna krema za netolerantno kožo je zasnovana posebej za kožo, ki je naravno občutljiva ali ki je postala razdražljiva zaradi različnih zunanjih vplivov (vremenske razmere, agresivni izdelki za čiščenje, dražilna kozmetika …).

Avène bogata zaščitna krema za netolerantno kožo s termalno vodo Avene, pomirja, deluje protidražilno in ustreza potrebam občutljive kože:
- Parcerine®, posebej pomembna učinkovina, zmanjša reaktivnost kože.
- Hitro pomiri razdraženost.
- Obnovi poškodovano hidrolipidno plast kože.
- Poskrbi za učinkovito in dolgotrajno zaščito. Njena formula je razvita z najmanjšim številom sestavin, izbranih zaradi njihove nežnosti. Ne vsebuje konzervansov, dišav, alkohola ali barvil, ki bi lahko dražili kožo. Ta krema je rezultat dveh edinstvenih postopkov: proizvodnje in obdelave v sterilnem okolju ter zaščitene formule, patentirane z ekskluzivnim sistemom D.E.F.I.
 
Sestava:
Avène termalna voda 67%, karite maslo, beli vazelin 10%, glicerin 8%, skvaleni 3,5%, brez vonja, brez parabenov.
 
Delovanje:
Avène termalna voda deluje protivnetno, pomirjajoče in proti-dražilno na naravno netolerantno kožo ali trenutno razdraženo kožo. Beli vazelin ima emolientno in zaščitno delovanje, preprečuje izgubo vlage iz kože, kožo mehča in jo naredi bolj nežno. Je masten in težak, se dobro maže in je eno od najbolj učinkovitih sredstev za nego suhe, hrapave in razpokane kože. Osnovna značilnost vazelina je zadrževanje vlage v koži in preprečevanje njenega izhlapevanja. Vazelin, za razliko od ostalih podobnih snovi namenjenih suhi koži, enostavno ostaja na površini kože in ustvarja nepropusten film, ki preprečuje izgubo vode in izsuševanje kože. Različne raziskave so pokazale, kako vazelin deluje bolj kompleksno in ne samo na zaščito kože. Vazelin prodira v zgornje sloje kože (epidermis) ter tam nadomešča izgubljene lipide (maščobe). Maščobe v zunanjih slojih kože delujejo kot bariera, ki ščiti kožo pred izhlapevanjem vode. Glicerin dodatno pomaga koži, da absorbira in zadržuje vlago. Skvalen je zelo močan endogeni antioksidant in naravni regulator, ki ščiti naše celice pred različnimi poškodbami, ki bi lahko nastale z oksidacijo, in pred učinki škodljivih, ionizirajočih sevanj (UV, X-sevanje). Zaradi svoje lipidne strukture z lahkoto prodira v membrane celic in jih varuje tam, kjer bi bile poškodbe lahko najbolj usodne.
 

 

Zjutraj in zvečer nanesite na obraz in vrat. Pritisnite tubo, da iztisnete ustrezno količino. Preden po uporabi zaprete pokrovček, odstranite morebitne ostanke izdelka z odprtine tube.

Zasnovana za čim manjše tveganje alergijskih reakcij. Samo za zunanjo uporabo. Pazite, da ne pride v oči.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki