Avene Cold Cream sindet milo

Kratek opis
Blagovna znamka Avene
Oblika milo
Mesto uporabe telo
Simptom/Problem suha koža , dermatitis , luskavica , občutljiva koža
Ciljna skupina starejši , moški , odrasli , ženske , otroci , dojenčki , nosečnice
Ključne beside suha koža , dermatitis , luskavica , občutljiva koža , otroci , dojenčki , telo

6.25 €6.25
Redna cena €7.70 Prihranek €1.45

Avene Cold Cream sindet milo je izdelek za čiščenje brez mila, blago čisti, ščiti in obnavlja hidrolipidno zaščitno plast kože. Je kremne teksture in nežnega vonja.

Linija izdelkov na osnovi Avene Cold Kreme je nastala po vzoru tradicionalne formule iz francoske farmakopeje. V svoji recepturi  vsebuje beli čebelji vosek, parafinsko olje in Avene termalno vodo. Izdelki so namenjeni za higieno, nego in zaščito naravno suhe kože dojenčkov, otrok in odraslih, saj s svojimi sestavinami nadomeščajo pomanjkanje lipidov in vode ter obnavljajo hidrolipidni sloj kože. Avene Sindet sredstvo za čiščenje kože z dodatkom Cold kreme je edino milo brez mila  z dodatkom Cold kreme na tržišču. Ne vsebuje mila, edinstvena formula pa združuje delovanje Cold kreme in Avene termalne vode ter obnavlja naravno zaščito kože, saj je po uporabi koža mehka, nežna in sveža. Varen je za uporabo pri dojenčkih in majhnih otrocih. Posebej je primeren za naravno suho kožo, za kožo, ki je občutljiva na druga higienska sredstva, za kožo, ki je razdražena zaradi kozmetičnih tretmajev ter za občutljivo kožo dojenčkov. PH je 5,5.

Uporabljate v vsakodnevni higieni za čiščenje obraza in telesa. 

Natrijev kokoil izetionatno, stearinska kislina, natrijev lavrat, natrijev stearat, parafinski, natrijev miristat, voda (aqua), dišave (parfum), Peg-45 palm gliceridi jedra, Avene termalna izvirska voda (Avene aqua), čebelji vosek (cera alba), BHT. C20-40 Pareth-10, cetil alkohol, cetil fosfat, gliceril stearat, metilparaben, mineralno olje (tekoči parafin), natrijev hidroksid, titanov dioksid, trietanolamin

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki