Avene Couvrance kompaktni puder za suho kožo, 04 miel

Kratek opis
Blagovna znamka Avene
Oblika puder
Mesto uporabe koža
Simptom/Problem podočnjaki , akne , suha koža , modrice , rdečica
Ključne beside vodoodporen , zaščita , nega

24.25 €24.25
Redna cena €27.38 Prihranek €3.13

Avene Couvrance kompaktni puder za suho kožo je namenjen prekrivanju trajnih ali trenutnih nepravilnosti na koži.
Puder učinkovito pripomore k prekrivanju nepravilnosti, kot so podočnjaki, rdečica, razširjene kapilare, kožni madeži, sončne ali starostne pege in ostale kožne nepravilnosti.
Kompaktni krem puder je namenjen za uporabo na suhi, zelo suhi in občutljivi koži obraza. Nudi izjemno sposobnost prekrivanja v tankem sloju in vodoodpornost, zato bo učinek prekrivanja popoln in dolgotrajen.
Z zaščitnim faktorjem 30 kožo ščiti pred škodljivimi UV žarki.
 
Barva: 04 medena.

1 pakiranje vsebuje 9.5 g.

Sestava:
35-40% pigmenta, UV faktor SPF 30.
 
Delovanje:
Avéne Couvrance kompaktni krem puder zagotavlja odlično prekrivanje trajnih ali trenutnih nepravilnosti na koži. Občutljivo kožo ščiti pred delovanjem UV žarkov, ker vsebuje SPF 30.
 

Po čiščenju in dnevni kremi s pomočjo priložene gobice na kožo nanesti Couvrance kompaktni krem puder in sicer s pomočjo suhe gobice za močnejše prekrivanje in s  pomočjo mokre gobice, navlažene z Avene termalno vodo v razpršilu za bolj transparentno prekrivanje. Puder nanesti z nežnim pritiskanjem gobice brez drgnjenja. Nanašanje pudra zaključiti z izenačevanjem barv, pri tem razmazati od sredine obraza proti robovom. Gobico občasno oprati z vodo in milom. Pustiti, da se posuši na zraku.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki