Avene Couvrance korektivni čopič, bež

Kratek opis
Blagovna znamka Avene
Oblika puder
Mesto uporabe koža
Simptom/Problem modrice , akne , podočnjaki , rdečica
Ključne beside nega , vodoodporen , korektor

17.40 €17.40
Redna cena €19.64 Prihranek €2.24

Avene Couvrance korektivni čopič, bež za prekrivanje kožnih nepravilnosti je primeren za vse odtenke kože. Deluje na principu barvne korekcije. Primeren je za dnevno uporabo.
Avene korektivni čopič je primeren za vse odtenke barv kože in omogoča izredno natančno nanašanje tudi na izpostavljena mesta, tekoča tekstura korektrnega čopiča pa nanašanje še poenostavi in ga naredi udobnega.
Avene Couvrance korektivni čopič priporočamo osebam z občutljivo kožo.
Avene Couvrance korektivni čopič je vodoodporen, ne vsebuje dišav, je hipoalergen in nekomedogen (ne maši por).

1 pakiranje vsebuje 1 čopič.

Sestava:
15% pigmenta, UV faktor SPF 12.
 
Delovanje:
Avene Couvrance Korektor v čopiču zagotavlja odlično prekrivanje trajnih ali trenutnih nepravilnosti na koži. Občutljivo kožo ščiti pred delovanjem UV žarkov, ker vsebuje SPF 12.
 

Pri prvi uporabi je potrebno korektor aktivirati oziroma osnovo barvice nekajkrat obrniti, da se korektor lahko dovede do čopiča. Z vsakim obračanjem osnove se v čopič dovede nova količina korektorja. S čopičem nanesite korektor na področja kože in nežno vtrite s prsti. Za popolno prekrivanje  področij in izenačevanje barve polti uporabite enega od odtenkov Couvrance tekočega pudra ali Couvrance kompaktnega kremnega pudra. Enkrat tedensko čopič operite z blagim detergentom.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki