Avene Eluage krema

Kratek opis
Blagovna znamka Avene
Oblika krema
Mesto uporabe dekolte , vrat , obraz , koža
Simptom/Problem suha koža , gube , lifting
Ciljna skupina ženske
Ključne beside nega

35.50 €35.50
Redna cena €40.08 Prihranek €4.58

Avéne Eluage krema je izdelek za obnavljanje kože in nego obraza, ki napenja, gladi in hrani kožo.
 
Ob neprekinjeni uporabi Avene Eluage kreme postajajo konture obraza bolj izenačene, gube se zglajujejo, koža se nahrani in revitalizira, obraz pa izgleda vidno mlajši. S svojimi kremastimi lastnostmi nudi koži  izjemno ugodje, ni mastna, njena hranljivost pa zagotavlja vse elemente, ki so potrebni zreli koži. Je blago obarvana (breskev) in odišavljena. Dobavlja se v vakuumsko pakirani brezzračni steklenički s pumpico, z namenom zaščite preparata pred okuženjem in oksidacijo, tako da se lahko uporablja dva meseca.
 

1 pakiranje vsebuje 30 ml.

Sestava: Avéne termalna voda, Retinaldehid C.T. (RAL) 0,05%, Pre-Tokoferil.
 
Delovanje:
Avéne Eluage krema je anti-age inovacija, zaščitena s patentom H.A.F. + Retinaldehid C.T. in predstavlja skupno delovanje fragmentov hialuronske kisline in retinaldehida na znake staranja kože. Prva aktivna sestavina, fragmenti hialuronske kisline, so sintetizirani z biotehnologijo, njihova specifična in nadzorovana molekularna teža pa jim omogoča, da se vežejo z receptorji v celicah kože (CD44 receptorji), kjer spodbujajo sintezo hialuronske kisline. Ta proces sinteze se izraža v povečanju debeline dermisa in epidermisa, kar znatno pomlajuje videz kože. Druga aktivna sestavina je retinaldehid (RAL), ki se že uspešno uporablja v liniji Ystheal+. Retinaldehid, derivat vitamina A, je poznan že več kot 11 let, njegovo učinkovito delovanje pa je podrobno proučeno in dokazano. RAL stimulira nastanek receptorjev CD44, na katere se veže večje število fragmentov hialuronske kisline, kar ima za posledico njeno boljšo sintezo. Sinergija teh dveh aktivnih sestavin privede do okrepitve strukture dermisa in epidermisa, izboljšanja nahranjenosti kože, zmanjševanja površinskih in globokih gub ter do nadomestitve pomanjkanja čvrstosti kože.
 

Avene Eluage kremo nanesite na obraz in vrat dvakrat dnevno na temeljito očiščeno kožo. Za doseganje vidnih rezultatov minimalna uporaba 3 mesece.

 

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro