Avene termalna voda, 150 ml

Kratek opis
Blagovna znamka Avene
Oblika pršilo , sprej
Mesto uporabe koža
Simptom/Problem suha koža , britje , vnetje , rdečica , mastna koža , opekline , sončenje
Ciljna skupina moški , ženske , otroci , starejši , nosečnice
Ključne beside voda , sonce , nega , termalna voda , koža , opekline , akne , plenični osip , britje , depilacija

7.08 €7.08
Redna cena €8.55 Prihranek €1.47

Avene termalna voda v pršilu deluje protivnetno, pomirjajoče in protidražilno. Uporablja se pri vseh oblikah povečane občutljivosti kože, iritacij in vnetnih dermatoz. Namenjena je negi občutljive, razdražene in k alergijam nagnjene kože, pri sončnih opeklinah, po terapijah zdravljenja aken, pri pleničnem osipu, po britju in depilaciji, po odstranjevanju ličila, na potovanjih, med telesno vadbo, poleti. Uporablja se tudi kot dodatek dermatološkim terapijam ter po dermatoloških kirurških posegih, po kemijskem pilingu, dermoabraziji in terapiji z laserjem. Zagotavlja enostavno in popolnoma varno čiščenje kože, zmanjšuje reakcijsko rdečico in vnetje ter pomaga pri celjenju.
   
Zahvaljujoč 40-letnemu potovanju skozi globine gorovja Cevennes se je termalna voda Avène obogatila z minerali in elementi v sledeh. Na koncu svoje dolge poti iz zemlje izvira bistra in čista. Temperatura vode je 25,6°C. Edinstvena sestava Avene termalne vode je stalna ter ima dokazan biološki učinek. Nizka mineralizacija 207 mg/l botruje zmanjševanju draženja in občutku mehkobe. Ugodno visoko Mg/Ca razmerje (0,496) spodbuja  stabiliziranje poškodovane epidermalne kožne bariere. Voda je bogata tudi s silikati, ki ustvarjajo zaščito na površini kože in povečujejo občutek mehkobe. Vsebuje tudi elemente v sledeh (Zn, Cr, B, Se…), ki vplivajo na celotno mineralno sestavo in biološko-farmakološke karakteristike vode. Potek proizvodnje je edinstven na svetu, saj obstaja prek cevi direktna povezava med izvirom in polnilnico. Voda se polni v sterilnih pogojih in se zaščiti z zaščitno ovojnico okrog izdelka, ki skrbi za bakteriološko čistočo med transportom do potrošnika. S stalno in nespremenljivo sestavo zagotavlja protivnetno, pomirjajoče in protidražilno delovanje, ki je dokazano s številnimi kliničnimi testiranji.
 


 
 

Termalno vodico obilno razpršite po koži in pustite, da deluje dve do tri minute. Preostanek nežno popivnajte.

Nato nanesite vašo negovalno kremo.

 

 

1 pakiranje vsebuje 150 ml.

Sestava: Avéne termalna voda, delež mineralov 207mg/l, kalcijev karbonat in magnezij (Mg/Ca razmerje 0,496), Silicij (2) oksid 14mg/l, elementi v sledeh (cink, kadmij, baker, bor), pH=7,5.


 

Kontraindikacije, stranski učinki, interakcije: niso poznane.
 

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki