Avene Ystheal+ krema za obraz

Kratek opis
Blagovna znamka Avene
Oblika krema
Mesto uporabe koža , obraz
Simptom/Problem gube , suha koža , lifting
Ciljna skupina ženske
Ključne beside nega

30.03 €30.03
Redna cena €33.90 Prihranek €3.87

Avene Ystheal+ krema za obraz za suho kožo preprečuje in blaži vidne znake fiziološkega ali prezgodnjega staranja kože, ki ga povzročajo škodljivi vplivi sonca. 
 
Nova formula Ystheal+ je zadnja generacija krem proti staranju kože, ki vsebuje dve posebni aktivni sestavini: retinaldehid in pre-tokoferil. Delovanje izdelkov Ystheal+ dokazujejo številne klinične študije; ti izdelki preprečujejo staranje kože, ki ga povzroča prekomerno izpostavljanje soncu ter blažijo drobne gubice na obrazu. Avene Ystheal+ krema za suho kožo je prilagojena potrebam suhe kože. Že po tednu dni uporabe vrača polti sijaj, svežino in nežnost. Po mesecu dni uporabe pa blaži gube in gubice, koža pa postaja bolj čvrsta. Izdelki Ystheal+ so brez dišav.
 
Indikacije:
Nega proti gubam za osebe s suho kožo po 45. leta.
 

 

Avene Ystheal+ kremo za obraz se nanaša 1-krat dnevno, zvečer, v majhni količini na očiščeno kožo obraza in vratu. Za izrazito občutljivo kožo je na začetku uporabe priporočljivo izdelek nanašati vsak drugi dan.
1 pakiranje vsebuje 30 ml.
 
Sestava:
Avene termalna voda, Retinaldehid C.T. (RAL) 0,05%, Pre-Tokoferil.
 
Delovanje:
Proizvodi Avene Ystheal+ vsebujejo dve ekskluzivni in s patentom zaščiteni sestavini: Retinaldehid C.T. ® in Pre-Tokoferil®. Retinaldehid C.T. ® spodbuja  obnovo celic površinskega sloja kože in deluje na izboljšanje svežine polti. Pre-Tokoferil® kot močan antioksidant obnavlja in ščiti celice pred napadom prostih radikalov.
 

 

 

 

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki