Bema White, emulzija za posvetlitev kože

35.85 €35.85
Redna cena €40.47 Prihranek €4.62

Bema White je emulzija za posvetlitev neenakomeno pigmentirane kože in  pigmentnih madežev, ki nastanejo zaradi prekomernega sončenja, starosti ali ostanejo kot posledica nosečnosti.Emulzija Bema White  na naraven način učinkovito zmanjša starostne pege, posvetli polt in izenači ten kože na obrazu in telesu.

Hiperpigmentacije nastanejo zaradi čezmernega odlaganja rjavega pigmenta melanina v koži, ki je posledica pretiranega izpostavljanja UV- žarkom (na obrazu, dekolteju, zgornjem delu hrbtišča in hrbtiščih rok), hormonskih sprememb, staranja kože, ali nekaterih bolezni.Neestetske madeže lahko poskusimo odstraniti ali pa vsaj omiliti z redno uporabo (zjutraj in zvečer) posebnih kozmetičnih sredstev, v poletnem času pa jih je čez dan priporočljivo namazati s kremo z visokim zaščitnim faktorjem.

Emulzija Bema White vsebuje posvetlitveni fitokomplex, ki temelji na raziskavah Bema kozmetičnih razvojnih laboratorijev in združuje rastlinske izvlečke vednozelenega gornika (Arctostaphylos uva-ursi) in granatnega jabolka, arbutin in betain. Izbrane sestavine s sinergijskim delovanjem zavirajo izločanje encima tirozinaze, ki neposredno vpliva na tvorbo melanina v telesu, in tako posledično onemogoča nastanek neestetskih pigmentnih madežev in pik. Učinkovitost kreme je dokazana s testi na Univerzi v Ferrari. iz 100% naravnih sestavin z ekstrakti rastlin iz ekološke pridelave (59,6%) ne vsebuje škodljivih belil ali hidrokinona brez umetnih dišav in barvil brez etoksilatov (PEG in PPG) brez parabenov in slilkonov brez GSO dermatološko in mikrobiološko testiran testiran na nikelj in kobalt ni testiran na živalih ne vsebuje substanc živalskega izvora  z Icea certifikatom

 Uporaba: Emulzijo nanesite na del kože, ki ga želite posvetliti in masirajte s krožnimi gibi , dokler se ne vpije. Za viden in trajen rezultat se priporoča  redno, vsakodnevno nanašanje najmanj 30 dni. V tem času se izogibajte sončenju, oz. zaščitite predel  z oblačili ali s kremo z visokim zaščitnim faktorjem.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro