Bio-Kult probiotiki, 60 kapsul

Kratek opis
Blagovna znamka Bio kult
Oblika kapsule
Mesto uporabe prebavila
Simptom/Problem prebava , driska , alergije
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženske
Ključne beside potovanje , probiotik , driska , alergija

19.57 €19.57
Redna cena €20.17 Prihranek €0.61

Bio-Kult probiotiki so probiotiki s 14 različnimi sevi.
 
Po zaužitju probiotika se v želodčno-črevesnem traktu začne boj za hranilne snovi. Za hranila tekmujejo vse bakterije, patogene in koristne. Z vnosom velikega števila koristnih bakterij se zmanjša količina hranilnih snovi, ki so na voljo patogenim bakterijam, kar povzroči, da se njihovo število zmanjša. Milijardna mikroflora v človeškem želodčno-črevesnem traktu ima vlogo  pri prebavnem sistemu, zato je vzdrževanje optimalnega ravnovesja teh dobrodejnih bakterij zelo pomembno.
 
Porušeno ravnovesje črevesne mikroflore je lahko posledica številnih obolenj:
razdraženega črevesja,
• potovalnih želodčnih težav,
• driske zaradi antibiotičnega zdravljenja,
vnetega črevesja,
• povečane prepustnosti črevesja,
laktozne intolerance,
atopijskega dermatitisa,
• avtizma.
 
Če jemljete antibiotike: 4 kapsule dnevno, priporočeno ob različnem času dneva kot antibiotik. Z jemanjem nadaljujte najmanj 2 tedna po tem, ko ste zaključili z jemanjem antibiotikov.
Za potovanja: z jemanjem pričnite 1 teden pred potovanjem. Upoštevajte navodila za uporabo in odmerjanje. Med potovanje jemljite 4 kapsule na dan. Z jemanjem nadaljujte najmanj 1 teden po tem, ko ste prišli s potovanja.
Otroci pod 12 let starosti: Polovico odmerka za odrasle. 
Nosečnice: Bio-Kult je primeren za jemanje med nosečnostjo. Pred jemanjem se vedno posvetujte s svojim zdravnikom ali ginekologom.
 
Odmerjanje: 1-2 enkrat do dvakrat na dan ob obroku. Izdelek je primeren tudi za otroke, saj se kapsula lahko razpre in se pomeša z vodo ali hrano.Sestava:
Probiotik s 14 različnimi sevi. Ena kapsula vsebuje najmanj 2 milijardi probiotičnih mikroorganizmov (2 x 109 KE/kapsulo), kar ustreza 10 milijardam probiotičnih mikroorganizmov na gram (> 1 x 1010 KE/g).

Koncentracija 2 milijardi mikroorganizmov na kapsulo je zagotovljena do konca roka uporabnosti.
Kontraindikacije, stranski učinki, interakcije niso poznane.
 
Pazljivo prebrati navodila za uporabo. Za več informacij o morebitnih tveganjih in stranskih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki