Bio C A.Vogel, žvečljive tablete

Kratek opis
Blagovna znamka A.Vogel
Oblika žvečljive tablete
Mesto uporabe sklepi , koža , zobje , živčevje , mišice , imunski sistem
Simptom/Problem stres , prehlad , padec imunskega sistema , utrujenost
Ciljna skupina starejši , odrasli , otroci , moški , ženska , diabetiki
Ključne beside odpornost , presnova , vitalnost , celjenje , vitamin C , imunski sistem , stres , utrujenost

7.70 €7.70
Redna cena €8.69 Prihranek €0.99

Bio C A.Vogel, žvečljive tablete vsebujejo naravni vitamin C. Izdelane so na naraven način s sušenjem plodov karibskih češenj.

Vitamin C pripomore k normalnemu delovanju imunskega sistema, tudi med intenzivno fizično dejavnostjo in po njej. Poleg tega je zanj značilno, da pripomore k normalnemu delovanju živčevja, zaščiti celic pred oksidativnim stresom in zmanjševanju utrujenosti. Vitamin C povečuje absorpcijo železa. Priporočamo vam uživanje raznolike in uravnotežene prehrane ter zdrav način življenja.
Odrasli in mladostniki, starejši od 14 let, vzemite 1 tableto dnevno, neodvisno od obroka hrane. Tableto počasi raztopite v ustih.
Sestavine v 1 tableti Fruktoza, prašek iz soka acerole oziroma karibske češnje (vsebuje 100 mg naravnega vitamina C, kar ustreza 125 % priporočenega dnevnega vnosa), maltodekstrin, koruzni škrob, prašek iz soka pasijonke, prašek iz soka rakitovca, magnezijeve soli jedilnih maščobnih kislin, prašek iz soka šipka, prašek iz soka črnega ribeza, prašek iz soka limone.

Informacije za sladkorne bolnike 1 tableta vsebuje 1 g ogljikovih hidratov (17 kJ oziroma 4 kcal), kar ustreza 0,1 krušne enote.
Možni neželeni učinki tablet Bio C
Niso znani.

Nosečnost in dojenje
Neželenih učinkov med nosečnostjo in dojenjem doslej nismo opazili. Iz previdnosti velja, da med nosečnostjo in dojenjem ne smete jemati zdravil in prehranskih dopolnil, ne da bi se pred tem posvetovali z zdravnikom

Shranjujte pri temperaturi do 25 °C in v originalni ovojnini za zagotovitev zaščite pred vlago. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki