BioGaia ProTectis, probiotične žvečljive tablete za odrasle

Kratek opis
Blagovna znamka Biogaia
Mesto uporabe prebavila
Simptom/Problem odpornost , prebava , driska , alergija
Ključne beside probiotiki

6.35 €6.35
Redna cena €7.17 Prihranek €0.82

BioGaia Protectis probiotične žvečljive tablete so prehransko dopolnilo, ki vsebuje bakterijo Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis). To je patentirana probiotična mlečnokislinska bakterija družbe BioGaia. Je naravno prisotna v človeškem telesu, saj se je med evolucijo prilagodila na prebivanje v človeškem organizmu. L. reuteri Protectis so testirali v številnih kliničnih študijah in dokazali, da je popolnoma varna za otroke in odrasle.

Shranjevanje pri sobni temperaturi (največ 25C). Izdelek ne vsebuje laktoze, glutena in mlečnih beljakovin. 

Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Uporaba: 1 žvečljiva tableta na dan. 1 žvečljiva tableta vsebuje najmanj 100 milijonov živih L. reuteri Protectis. Priporočene dnevne količine ne smete prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Bakterije Lactobacillus reuteri Protectis so naravni sestavni del mikroflore materinega mleka zdravih mater, tako da so tablete BioGaia primerne in varne za nosečnice. Ker lahko ženske med nosečnostjo dejansko izkusijo več težav s prebavo, so jim probiotične tablete BioGaia lahko še posebej v pomoč.

Sestavine

Polnilo: izomaltoza,  sladilo:ksilitol, Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis), palmovo olje, aroma limone in limete, ojačevalec arome: citronska kislina . Izdelek ne vsebuje laktoze in glutena.

Zdravilna učinkovina: 100 milijonov živih in aktivnih bakterij Lactobacillus reuteri Protectis

Neto masa žvečljive tablete: 450 mg.

Energetska vrednost: 1,1 kalorija v 1 tableti

 

 

 

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki