BioGaia Protectis Baby, probiotične kapljice za otroke in dojenčke

Kratek opis
Blagovna znamka Biogaia
Oblika kapljice
Mesto uporabe trebuh , prebavila
Simptom/Problem odpornost , prebava , driska , alergija
Ključne beside probiotiki

11.91 €11.91
Redna cena €13.45 Prihranek €1.53

BioGaia Protectis Baby, probiotične kapljice za otroke in dojenčke so prehransko dopolnilo, ki vsebujejo Lactobacillus reuteri DSM 17938 (Lactobacillus reuteri Protectis), patentirano probiotično mlečnokislinsko bakterijio družbe BioGaia.L. reuteri Protectis je naravno prisotna v človeškem telesu, saj se je med evolucijo prilagodila na prebivanje v človeškem organizmu. L. reuteri Protectis so testirali v številnih kliničnih študijah in dokazali, da je popolnoma varna za otroke že od dojenčka dalje.

Različne probiotike za dojenčke in otroke lahko pregledate na tej povezavi

Uporaba:  5 kapljic na dan. 1 odmerek vsebuje najmanj 100 milijonov živih L. reuteri Protectis. Pred uporabo dobro pretresite. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Pred uporabo stekleničko dobro pretresite. Za lažje odmerjanje stekleničko obrnite na glavo in kapljice se bodo počasi začele oblikovati. Kapljice se lahko odmeri na žlico, nakapa na bradavico pred dojenjem, doda čaju, vodi ali nadomestnemu mleku, zameša v hrano in takoj zaužije. Kapljic ne dodajajte vroči hrani ali pijači, ker visoka temperatura uniči probiotične bakterije v izdelku. Kapljice ne spremenijo okusa hrane in pijače.

 

Nosečnost in dojenje: proizvod se lahko uporablja med nosečnostjo in dojenjem.

Sestavine: sončnično olje, olje s srednjeverižnimi trigliceridi, L. reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis), sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid.  

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki