BioSecure biorazgradljivi negovalni robčki

Kratek opis
Blagovna znamka Biosecure
Oblika robčki
Mesto uporabe telo
Simptom/Problem čiščenje , celiakija
Ključne beside potovanje

6.34 €6.34
Redna cena €7.16 Prihranek €0.82

BioSecure s certifikatom EcoCert in Cosmebio za dojenčke in otroke iz 100 % organsko pridelanega bombaža. Robčki so izredno mehki in nežni za vsakodnevno uporabo občutljive otroške kože.Učinkovitost:-zagotavlja takojšen občutek mehkobe-ne ustvari mastnega filma

Organske prednosti:Nežna formula je brez detergentov, parabenov, dišav in so bio-razgradljivi. Izdelki linije BioSecure združujejo farmacevtsko znanje in prednosti ekološke in organske kozmetike. Bio Secure osebna higiena je primerna za vse tipe kože.Vsi izdelki nosijo Ecocert in Cosmebio oznako, niso testirani na živalih ter so varni in učinkoviti. Minimalno 98% sestavin v izdelkih je naravnega izvora, brez parabenov umetnih barvil, sestavin živalskega porekla, mineralnih olj, petrokemičnih derivatov in sestavin s klorom ali njegovih derivatov.

Proizvodni proces izdelkov BioSecure ne onesnažuje okolja ter spoštuje človeka in naravo v skladu s certifikatom Ecocert. Embaaža je v skladu z ekološkimi kriteriji, možno jo je reciklirati in je razgradljiva. Izdelkom ni dodan nepotreben reklamni material.Izdelki ponujajo prijetne teksture in naravne arome, ki niso alergene. Proizvodni obrat za izdelke je v skladu s farmacevtskimi standardi GMP.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro