BioSecure gel za tuširanje

Kratek opis
Blagovna znamka Biosecure
Oblika gel
Mesto uporabe telo
Simptom/Problem kopanje , celiakija
Ključne beside umivanje

8.05 €8.05
Redna cena €9.09 Prihranek €1.04

BioSecure gel za tuširanje

Aktivne sestavine: aloe vera, naravna aroma kivija.Lastnosti:-nežen za umivanje-vlaži kožo in jo obnavljaUčinkovitost:-primerna za vsak tip kože-nudi občutek svežine, ki traja

Organske prednosti:-brez dodanih dišav-brez mila-98,9 % vseh sestavin je naravnega porekla Izdelki linije BioSecure združujejo farmacevtsko znanje in prednosti ekološke in organske kozmetike.

Bio Secure osebna higiena je primerna za vse tipe kože.Vsi izdelki nosijo Ecocert in Cosmebio oznako, niso testirani na živalih ter so varni in učinkoviti. Minimalno 98% sestavin v izdelkih je naravnega izvora, brez parabenov umetnih barvil, sestavin živalskega porekla, mineralnih olj, petrokemičnih derivatov in sestavin s klorom ali njegovih derivatov.Proizvodni proces izdelkov BioSecure ne onesnažuje okolja ter spoštuje človeka in naravo v skladu s certifikatom Ecocert. Embaaža je v skladu z ekološkimi kriteriji, možno jo je reciklirati in je razgradljiva. Izdelkom ni dodan nepotreben reklamni material.Izdelki ponujajo prijetne teksture in naravne arome, ki niso alergene. Proizvodni obrat za izdelke je v skladu s farmacevtskimi standardi GMP.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro