BioSecure otroško čistilno mleko brez izpiranja

Kratek opis
Blagovna znamka Biosecure
Oblika mleko
Mesto uporabe obraz , telo
Simptom/Problem čiščenje , celiakija
Ciljna skupina otroci
Ključne beside potovanje

14.05 €14.05
Redna cena €15.86 Prihranek €1.81

BioSecure otroško mleko brez izpiranja je namenjeno nežni higieni obraza in telesa, hkrati pa varuje občutljivo otroško kožo. Primerno je tudi za otroke stare le nekaj dni. Mleko je preizkušeno pod dermatološkim nadzorom, pH pa je podoben pH kože. Aloe vera, izvleček češnjevega cveta in karite ohranjajo svoje hranilne lastnosti. Parfum v mleku je 100 % naravnega izvora. Uporaba:Uporablja se lahko vsak dan z bombažno blazinico, brez izpiranja. Izognite se predelov okoli oči.

Bio Secure osebna higiena je primerna za vse tipe kože.Vsi izdelki nosijo Ecocert in Cosmebio oznako, niso testirani na živalih ter so varni in učinkoviti.Minimalno 98% sestavin v izdelkih je naravnega izvora, brez parabenov umetnih barvil, sestavin živalskega porekla, mineralnih olj, petrokemičnih derivatov in sestavin s klorom ali njegovih derivatov.Proizvodni proces izdelkov BioSecure ne onesnažuje okolja ter spoštuje človeka in naravo v skladu s certifikatom Ecocert. Embalaža je v skladu z ekološkimi kriteriji, možno jo je reciklirati in je razgradljiva. Izdelkom ni dodan nepotreben reklamni material.

Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo! Pazite, da ne pride v stik z očmi. Shranjujte nedosegljivo otrokom, na suhem mestu od 15 do 25  C. Po odprtju porabiti v 6 mesecih. Izdelki linije BioSecure združujejo farmacevtsko znanje in prednosti ekološke in organske kozmetike. 

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro