Biocyte Fe Fer liposomalno železo, kapsule

Kratek opis
Blagovna znamka Biocyte
Oblika kapsule
Mesto uporabe kri , organizem
Simptom/Problem utrujenost , izčrpanost , slabokrvnost
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside utrujenost , izčrpanost , slabokrvnost , vitamin C , imunski sistem

18.43 €18.43
Redna cena €19.00 Prihranek €0.57

Biocyte Fe Fer liposomalno železo, kapsule so prehransko dopolnilo na osnovi železa, vitamina C in vitamina B12. Za zmanjšanje utrujenosti in izčrpanosti. Železo, ki ga vsebuje ta formula, pripomore k normalni tvorbi rdečih krvničk in hemoglobina ter k boljši oskrbi celic in tkiv s kisikom. Fe FER vsebuje tudi vitamina C in B12, ki pripomoreta k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Za boljšo biorazpoložljivost železa je v tej formuli ta aktivna učinkovina mikroinkapsulirana.

Železo, ki ga vsebuje ta formula, pripomore k normalni tvorbi rdečih krvničk in hemoglobina ter k boljši oskrbi celic in tkiv s kisikom. Fe FER vsebuje tudi vitamina C in B12, ki pripomoreta k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Za boljšo biorazpoložljivost železa je v tej formule ta aktivna učinkovina mikroinkapsulirana.

Kakšne so prednosti mikroinkapsulacije? Ta tehnološki postopek zagotavlja boljšo absorpcijo in veliko višje koncentracije aktivnih učinkovin v krvi. Aktivne učinkovine so zaščitene s sukrosomalnimi membranami, ki omogočajo, da UltraFer® potuje nepoškodovan skozi želodčno bariero. Ta micelarna tehnologija posnema metodo, ki jo uporablja telo samo, da lahko absorbira maščobe in v maščobah topne snovi.

Železo je za naše telo esencialni elemnt v sledeh. Vsebujejo ga proteini hemoglobina, ki je sestavina rdečih krvnih celic. Naloga hemoglobina je transport kisika po telesu. Posledica pomanjkanja železa je slabša preskrbjenost celic s kisikom, zaradi česar se pojavlja na primer utrujenost. Med menstruacijo (zlasti med močnimi menstruacijami) ženske izgubijo precej železa. Ta fenomen je prisoten tudi pri tistih, ki so izgubili veliko krvi, na primer zaradi poškodbe ali operacije. Tudi športniki imajo visoke potrebe po železu, saj redni treningi zahtevajo dobro preskrbljenost telesa s kisikom. V obdobju rasti je treba biti pozoren, da otroci in mladostniki zaužijejo dovolj železa,

Ljudje s pomanjkanje železa morajo prilagoditi svojo prehrano, da zaužijejo s hrano dovolj tega elementa v sledeh. Železo je v živilih, kot so meso, lupinarji, soja ali tofu. Vendar biorazpoložljivost železa v hrani ni vedno dovolj visoka, da bi lahko pokrili dnevne potrebe po železu. BIOCYTE je razvil prvo mikroinkapsulirano nutracevtsko linijo za optimalno asimilacijo. Fe FER je prehransko dopolnilo, formulirano z mikroinkapsuliranim železom, ki omogoča, da ta mineral nepoškodovan preide gastrično bariero in se neposredno absorbira v kri.Ta inovacija vsebuje tudi vitamin B12 (cianokobalamin), ki je nujen za tvorbo rdečih krvnih celic in obnavljanje celic.  Zadnja učinkovina – vitamin C – je znana po svojih energijskih lastnostih.

1 kapsula na dan, med obrokom, s kozarcem vode.

Sestavine: Mikroinkapsulirano železo UltraFer® [železov pirofosfat; emulgatorji: sukrozni estri maščobnih kislin, lecitini]; L-askorbinska kislina (vitamin C); omot kapsule (želatina); maltodekstrin; emulgator: magnezijeve soli maščobnih kislin; sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid [nano]; cianokobalamin (vitamin B12).

Prehransko dopolnilo z železom, vitaminom B12 in vitaminom C.

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hranite na otrokom nedostopnem mestu. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe matere brez posveta z zdravnikom ali s farmacevtom. Ni primerno za otroke, mlajše od 12 let. Prehransko dopolnilo ne nadomešča zdrave in uravnotežene prehrane. Upoštevajte načela zdravega življenjskega sloga. Hranite na hladnem, suhem in temnem mestu.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro