Biocyte Glutation Liposomalni, kapsule

Kratek opis
Blagovna znamka Biocyte
Oblika kapsule
Mesto uporabe koža , organizem
Simptom/Problem stres
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside vitamin C , stres , imunski sistem , antioksidant

35.89 €35.89
Redna cena €37.00 Prihranek €1.11

Biocyte Glutation Liposomalni, kapsule so prehransko dopolnilo z liposomalnim L-glutationom in liposomalnim vitaminom C. Antioksidant. Biocyte je oblikoval novo generacijo liposomalnih prehranskih dopolnil. Mikroinkapsulirana tehnika poveča biorazpoložljivost aktivnih učinkovin in izboljša absorpcijo v telesu. 

Naše telo je sestavljeno iz molekul. Le-te vsebujejo atome, ki jih obdajajo elektroni. Elektroni so naravno v parih. Če molekula dobi en elektron, ima neparni elektron, takšno molekulo pa imenujemo prosti radikal. Prosti radikali se tvorijo zaradi čezmernega izpostavljanja UV-žarkom, onesnaženosti, kajenja …Molekula z dodatnim elektronom je nestabilna. Prosti radikal poskuša prevzeti drug elektron, da bi molekula postala stabilna. Tu pa nastopijo antioksidanti, ki so naravno v telesu in imajo sposobnost, da prostim radikalom zagotovijo manjkajoči elektron. Toda če postane število prostih radikalov preveliko, so lahko naše antioksidantne zaloge premajhne, kar pomeni, da jih moramo zagotoviti dodatno. Preveč prostih radikalov v telesu povzroča poškodbe tkiv in organov, podobno kot rja na železu.

Kaj je glutation in kako deluje? Ko se pojavijo prosti radikali, jih naše telo naravno nevtralizira, ko začenjajo predstavljati grožnjo našemu telesu. Telo tvori številne različne antioksidante, vključno z majhno molekulo, imenovano glutation, ki je sestavljena iz treh aminokislin (glicina, cisteina in glutaminske kisline). Ta molekula je za naše telo esencialni antioksidant. Predvsem jo najdemo v jetrih, organu, ki je odgovoren za izločanje toksičnih snovi iz telesa, pa tudi v ledvicah, trebušni slinavki, možganih … Obstajata dve obliku glutationa: oksidirani glutation (slabi glutation) in reducirana oblika glutationa (dobri glutation). Reducirana oblika glutationa je zelo aktivna molekula, ki prestreza toksične substance, povzroči njihovo transformacijo in jih naravno izloči (preko žolča ali seča). Po tem procesu nevtralizacije se reducirani glutation pretvori v oksidirani glutation. Torej je nujno generirati novo reducirano molekulo glutationa. S staranjem se molekule regenerirajo vedno počasneje in v telesu se pojavljajo večje količine oksidiranega glutationa kot reduciranega. Slabi glutation prevlada nad dobrim glutationom.

Liposomalna mikroinkapsulirana tehnologija- Mikroinkapsulacija je postopek za zaščito tekočih ali trdnih aktivnih učinkovin s pomočjo sferično oblikovane lipidne membrane. Ta postopek preprečuje, da bi aktivne učinkovine izločili želodčni sokovi ali prebavni encimi.

Delovanje Biocyte liposomalnega glutationa- Z liposomalnim glutationom vneset v svoje telo vsak dan 100 mg reducirane oblike glutationa. Poleg tega liposomalni vitamin C, ki ga vsebuje to prehransko dopolnilo, deluje v sinergiji z glutationom in ščiti celice pred oksidativnim stresom.

1 kapsula na dan s kozarcem vode, 3 mesece.

Sestavine: (1 kapsula): liposomalni glutation (reducirana oblika L-glutationa; emulgator: maščobne kisline, fosfatidilholin); koruzni škrob; maltodekstrin; omot kapsule (želatina; barvilo: titanov dioksid); liposomalni vitamin C (L-askorbinska kislina; emulgatorji: maščobne kisline; fosfatidilholin); emulgatorji: magnezijeve soli maščobnih kislin; lupine riževih semen v prahu (Oryza sativa); sredstvo proti sprijemanju: talk.

Prehransko dopolnilo z liposmalnim glutationom in liposomalnim vitaminom C.

Prehransko dopolnilo ne nadomešča raznolike in uravnotežene prehrane ali zdravega življenjskega sloga. Hranite na otrokom nedosegljivem mestu. Ne prekoračite priporočenega odmerka. Hranite na hladnem, suhem in temnem mestu, v originalni embalaži. Prehransko dopolnilo uporabljajte kot del zdrave, uravnotežene in raznolike prehrane. Upoštevajte načela zdravega življenjskega sloga. Ni primerno za otroke, najstnike, nosečnice ali doječe matere.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro