Biocyte Hepato Detox, kapsule

Kratek opis
Blagovna znamka Biocyte
Oblika kapsule
Mesto uporabe organizem , jetra
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside pegasti badelj , artičoka , razstrupljanje

23.28 €23.28
Redna cena €24.00 Prihranek €0.72

Biocyte Hepato Detox, kapsule so prehransko dopolnilo s holinom in betainom, z janežem, s pegastim badljem in z artičoko. Biocyte HEPATO DETOX je prehransko dopolnilo, specialano formulirano za spodbujanje razstrupitve jeter – zahvaljujoč holinu in betainu.

Glavna naloga jeter je filtriranje krvi in pomoč pri izloćitvi odpadnih produktov iz telesa. Odgovorne so tudi za prestrezanje toksinov, ki jih v telo vnašamo s hrano, kajenjem ali zaradi onesnaženega zraka. Razstrupitev jeter pripomore k učinkovitejšemu izločanju toksinov iz telesa. Biocyte HEPATO DETOX sestavljajo 4 aktivne učinkovine (rastlinske in molekule), ki pomagajo zaščititi jetra in jih razstrupiti: pegasti badelj (glavna aktivna učinkovina je flavonoid silimarin, ki s svojim vključevanjem v metabolne procese v telesu spodbuja razstrupitvene procese v jetrih), janež, artičoko (vsebuje številne antioksidante, vključno s cinarinom), holin in betain.


2 kapsuli na dan s kozarcem vode, 3 mesece.

SESTAVINE: ekstrakt listov artičoke (Cynara cardunculus subsp. flavescens) (maltodekstrin); holin bitartrat (pri čemer holin); omot kapsule rastlinskega izvora (prevlečno sredstvo: hidroksipropilmetilceluloza); sredstvo za povečanje prostornine: kalcijev karbonat; betain klorhidrat (pri čemer betain); ekstrakt plodov pegastega badlja (Sylibum marianum L.) (maltodekstrin); janeževi plodovi v prahu (Foeniculum vulgaris Mill.); sredstvo proti sprijemanju: trikalcijev fosfat; emulgator: magnezijeve soli maščobnih kislin; piridoksin klorhidrat (pri čemer vitamin B6).

Prehransko dopolnilo ne nadomešča raznolike in uravnotežene prehrane ali zdravega življenjskega sloga. Hranite na otrokom nedosegljivem mestu. Ne prekoračite priporočenega odmerka. Hranite na hladnem, suhem in temnem mestu, v originalni embalaži. Prehransko dopolnilo uporabljajte kot del zdrave, uravnotežene in raznolike prehrane. Upoštevajte načela zdravega življenjskega sloga. Ni primerno za otroke, najstnike, nosečnice ali doječe matere.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro