Biocyte Kurkumin forte x185, kapsule

Kratek opis
Blagovna znamka Biocyte
Oblika kapsule
Mesto uporabe organizem , kri
Simptom/Problem stres , depresija
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside stres , depresija , imunski sistem

24.25 €24.25
Redna cena €25.00 Prihranek €0.75

Biocyte Kurkumin forte x185, kapsule so prehransko dopolnilo z mikroinkapsuliranim kurkuminom. Boljša absorpcija, visoka biorazložljivost (185x višja biorazpoložljivost od naravnega kurkumina). Biocyte Curcumin x 185®°je formuliran z ikroinkapsuliranim kurkuminom v obliki micel, kar so razvili vrhunski strokovnjaki nutracevtskega laboratorija Biocyte.  

Micela je kompleksna struktura z obliko mikrosfere. Micele imajo dva pola, hidrofilni pol, ki je topen v vodi, in lipofilni pol, ki prestreza maščobo in ni kompatibilen z vodo. Ta dvojna afiniteta obda aktivno učinkovino in jo zaščiti pred zunanjimi vplivi. Te micele posnemajo metodo, ki jo uporablja telo samo, da lahko absorbira maščobo in v maščobi topne snovi. Posledica je boljša absorpcija in veliko hitrejpa koncentracija v krvi.  Zaradi micelarne tehnologije ima Curcumin x 185® 185-krat višjo biorazpoložljivost od naravnega kurkumina.

Za koga?

  • Za vse, ki želite preprečite tveganje za oksidacijo.
  • Za bolnike s sladkorno boleznijo, ki želijo preprečiti tveganje za kronično vnetje, insulinsko odpornost, hiperglikemijo in nekrozo.
  • Za ljudi, ki trpijo zaradi stresa in depresijo.
  • Za tiste, ki iščejo podporo za svoj imunski sistem.

Vzemite 1 kapsulo na dan. Kapsule jemljite 1 mesec. 

Sestavine: ActivCurcumin185® (emulgator: polisorbat 80; kurkumin iz ekstrakta rizoma Curcuma longa); omot kapsule: hidroksi propilmetil celuloza (sredstvo za sijaj).

Prehransko dopolnilo s kurkuminom. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hranite na otrokom nedostopnem mestu. Ni priporočljivo za otroke, najstnike, nosečnice in doječe matere ter osebe pod zdravniškim nadzorom. Uporabljajte kot del raznolike in uravnotežene prehrane. Upoštevajte načela zdravega življenjskega sloga. Hranite na hladnem, suhem in temnem mestu.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro