Biocyte Liposomalni Vitamin C, kapsule

Kratek opis
Blagovna znamka Biocyte
Oblika kapsule
Mesto uporabe organizem
Simptom/Problem utrujenost , izčrpanost
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside utrujenost , izčrpanost , imunski sistem , stres , vitamin E

18.43 €18.43
Redna cena €19.00 Prihranek €0.57

Biocyte Liposomalni Vitamin C, kapsule so prehransko dopolnilo z liposomalnim vitaminom C. Biocyte je oblikoval novo generacijo liposomalnega vitamina C. Mikroinkapsulirana tehnika poveča biorazpoložljivost vitamina C in izboljša absorpcijo v telesu. Vitamin C pripomore k zmanjšanju utrujenosti in normalnemu delovanju imunskega sistema.

Vitamin C ali askorbinska kislina je v večini sadja in zelenjave. Je esencialni vitamin, kar pomeni, da ga telo ne more tvoriti samo, ampak ga lahko zaužijemo le s hrano ali v obliki prehranskih dopolnil.

Kaj je liposomalna tehnologija? Liposomi si mikrosfere s strukturo, ki je identična strukturi celičnih membran. Te mikrosfere ščitijo aktivne učinkovine in optimirajo njihovo absorpcijo. Preprosto vzamete 2 kapsuli na dan s kozarcem vode. Tako se boste oskrbeli s 500 mg vitamina C, kar je enako 625 % priporočene dnevne vrednosti.

LIPOSOMALNI VITAMIN C pripomore k normalnemu delovanju imunskega sistema; zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti; normalnemu delovanju živčnega sistema in normalnim psihičnim funkcijam; normalnemu delovanju imunskega sistema med intenzivno telesno dejavnostjo in po njej; normalni tvorbi kolagena za normalno delovanje krvnih žil,  kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob; normalnemu energijskemu metabolizmu; zaščiti celic pred oksidativnim stresom, poveča absorpcijo železa in regeneraciji reducirane oblike vitamina E.

1 do 2 kapsuli na dan s kozarcem vode, najbolje zjutraj.

Sestavine: (2 kapsuli): liposomalni vitamin C (L-askorbinska kislina; emulgatorji: maščobne kisline; fosfatidilholin); maltodekstrin; omot kapsule (želatina; barvila: železovi oksidi); emulgatorji: magnezijeve soli maščobnih kislin; lupine riževih semen v prahu (Oryza sativa)

Prehransko dopolnilo ne nadomešča raznolike in uravnotežene prehrane ali zdravega življenjskega sloga. Hranite na otrokom nedosegljivem mestu. Ne prekoračite priporočenega odmerka. Hranite na hladnem, suhem in temnem mestu, v originalni embalaži. Prehransko dopolnilo uporabljajte kot del zdrave, uravnotežene in raznolike prehrane. Upoštevajte načela zdravega življenjskega sloga. Ni primerno za otroke, najstnike, nosečnice ali doječe matere.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki