Biocyte Microbiote Prebava, tablete

Kratek opis
Blagovna znamka Biocyte
Mesto uporabe prebavila , črevesje
Simptom/Problem napenjanje , zaprtost , driska
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside napenjanje , zaprtost

27.16 €27.16
Redna cena €28.00 Prihranek €0.84

Biocyte Microbiote Prebava, tablete so prehransko dopolnilo z mlečnimi fermenti, ekstrakti kumine in L-glutaminom. 16 sevov mikrobiote, 28 milijard na tableto. Mikrobiota je skupno ime za vse nepatogene bakterije, viruse in glive, ki živijo v našem telesu. Ta mikrobiota sodeluje pri asimilaciji hranil, sintezi vitaminov, absorpciji mineralov … Naša mikrobiota je prisotna na 5 glavnih delih telesa: koža, usta, prebavila, pljuča in vaginalna flora. Največja je prebavna mikrobiota, ki jo sestavlja 100 000 milijonov mikroorganizmov. Pretežno je v tankem in debelem črevesu. Mikrobiota vsakega človeka se oblikuje ob rojstvu.

Biocyte MIKROBIOTA PREBAVA  vsebuje 16 specifično izbranih sevov mlečnih fermentov. Vsaka tableta vsebuje 28 milijonov mikroorganizmov ob proizvodnji. MICROBIOTA PREBAVA vsebuje tudi ekstrakt semen kumine, ki spodbuja prebavo in prebavne funkcije, in L-glutamin, ki je naslednja aktivna učinkovina MIKROBIOTA PREBAVA.

MIKROBIOTA PREBAVA je v obliki troslojnih tablet: plasti z mikrobioto je zaščitena med plastjo, ki vsebuje rastlinski ekstrakt in plastjo z aktivno učinkovino. Tablete so v vsebniku z dvojno steno s posebnim pokrovčkom, ki kolikor je mogoče učinkovito ščiti učinkovine pred vlago, oksidacijo in svetlobo, tako je zagotovljeno, da so tablete hranjene v optimalnih pogojih.

1 tableta na dan s kozarcem vode, najbolje eno uro pred obrokom.

Sestavine: Ekstrakt semen kumine (Carum carvi) (maltodekstrin); sredstvo za povečanje prostornine (dikalcijev fosfat, mikrokristalinična celoluza, hidroksipropil celuloza); L-glutamin; stabilizatpr (polivinilpolipirolidon); mlečni fermenti (maltodekstrin; koruzni škrob) (Lactobacillus plantarum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus reuteri; Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus casei, Lactobacillus helveticus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus lactis, Streptococcus thermophilus); emulgatorji (mono- in digliceridi maščobnih kislin; navzkrižna karboksimetil celuloza); koruzni škrob; sredstvi proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid [nano]; aroma; barvilo (rdeča pesa).

Prehransko dopolnilo ne nadomešča raznolike in uravnotežene prehrane ali zdravega življenjskega sloga. Hranite na otrokom nedosegljivem mestu. Ne prekoračite priporočenega odmerka. Hranite na hladnem, suhem in temnem mestu , v originalni embalaži. Prehransko dopolnilo uporabljajte kot del zdrave, uravnotežene in raznolike prehrane. Upoštevajte načela zdravega življenjskega sloga. Ni primerno za otroke, najstnike, nosečnice ali doječe matere.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro