Blefarette, krpice za oči

Kratek opis
Blagovna znamka FARMIGEA S.P.A.
Mesto uporabe obraz
Simptom/Problem srbečica
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside čiščenje , nega , pomirja , srbečica

13.48 €13.48
Redna cena €13.89 Prihranek €0.42

Blefarette, krpice za oči so namenjene temeljitemu vsakodnevnemu čiščenju nežnega predela okrog oči pri odraslih in otrocih. Krpica Blefarette ne vsebuje maščobnih sestavin in daje občutek svežine in udobja, ne povzroča iritacij na predelu okrog oči, po uporabi izpiranje ni potrebno. Ne vsebujejo parabenov, alkohola in silikonov.

  • Vsakodnevno čiščenje oči: s čistimi rokami odprite vrečko in odstranite krpico. Razprite krpico do konca in nežno pobrišite preko očesnih vek in trepalnic, medtem pa imejte oči zaprte.
  • V primeru neprestanega izločanja, vnetja robov vek (konjunktivitis, blefaritis, očesni ječmen) in zapore solznega kanala, je priporočeno položiti tople mokre obkladke na prizadet predel. To naredite tako, da segrejete zaprto vrečko v topli vodi (40°C) za 3 – 5 minut. Ko se vrečka segreje, jo odprite, odstranite krpico in z zloženo krpico nežno masirajte prizadeti predel za 1 – 2 minuti, medtem pa imejte oči zaprte.
  • Pri srbečih ali zatečenih očesnih vekah uporabite hladne obkladke na prizadetem predelu, da boste dosegli zmanjšanje otekline. To naredite tako, da vrečko ohladite v hladilniku za najmanj eno uro. Odprite vrečko in položite zloženo krpico na prizadet predel za 1 – 2 minuti, medtem pa imejte oči zaprte. 

Sestavine: karagenan (izvleček alge Ahnfeltiopsis concinna), kaprilil-kapril glukozid, sojin kokoil polipeptid, natrijev klorid, rastlinski glicerin, natrijev benzoat, kalijev sorbat, brezvodni natrijev dehidroacetat, prečiščena voda. 


Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro