Blend-a-dent Super Frisch, krema za pritrditev zobne proteze - zelo sveža

Kratek opis
Blagovna znamka Orbico d.o.o
Blagovna znamka usta , dlesni , zobje
Oblika krema
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside starostniki

4.92 €4.92
Redna cena €5.08 Prihranek €0.15

Blend-a-dent Super Frisch, krema za pritrditev zobne proteze - zelo sveža omogoča posebej močno lepljenje. Blend-a-dent pritrdilna krema za zobne proteze omogoča posebej močno lepljenje, lepilo pa je tako močno, da je proteza prilepljena še celi dan. Kljub njenemu močnemu učinku lepljenja jo zelo preprosto odstranimo. Blend-a-dent krema je aromatizirana z vonjem po meti - za svež dah. Ne vsebuje barvil in je brez okusa. BLEND-A-DENT drži čvrsto, kakor naravni zobje, skozi cel dan.

Lepilne kreme za protezo delujejo tako, da protezo tesno pritisnejo ob podporno površino in tako preprečijo vdor hrane pod protezo ter s tem razvoj slabega zadaha. Lepilna krema za zobne proteze ni vedno potrebna, v nekaterih primerih pa lahko olajšajo nošenje proteze. Ne nanašajte prevelikih količin lepilne kreme na protezo, saj jo boste ob koncu dneva težko očistili. 

Zobna proteza je mehanizem in pripomoček, ki nadomesti manjkajoče zobe in pomaga rešiti zobne nepravilnosti. Navadno so zobne proteze snemljive, kar omogoča lažje čiščenje in vzdrževanje zob. Navadno je narejena iz akrilata, smole, plastike in lahkih kovin, ki izgledajo kot pravi zobje. 

Proteze razdelimo: 

  • Delna zobna proteza,
  • Totalna ali popolna zobna proteza,
  • Kombinirana fiksno-snemna rehabilitacija

Delna zobna proteza se uporabi takrat, ko so v ustih še prisotni človekovi lastni zobje, vendar zaradi takega ali drugačnega razloga ne moremo narediti mostička in/ali implantatov. Totalna ali popolna zobna proteza je namenjena stanju, ko človek nima več svojih zob v ustih. Kombinacije fiksne in snemne protetike so zelo pogoste, saj omogočajo dobro stabilnost delnih ali popolnih protez v ustih. Tukaj postane še bolj pomembno to, da se za odstranitev zob odločamo tehtno na podlagi sodobne diagnostike. To nam namreč lahko prepreči nekatero nerodno situacijo, ko zobna proteza ne »stoji« dobro v ustih.

Uporaba: običajen (4 mm) nanos kreme v neprekinjeni črti. 

Sestavine: Calcium/Zinc PVM/MA, Copolymer, Paraffinum Liquidum, Cellulose Gum, Petrolatum, Silica, Menthyl Lactate, Aroma, Cl 45410, Menthol, Limonene

Shranjujte nedosegljivo otrokom! Določeni ljudje so lahko občutljivi za ali alergični na ta izdelek. V primeru alergijske reakcije ali težav takoj prenehajte z uporabo. Shranjujte na hladnem in suhem mestu.  

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki