Cardiomed, kapsule

Kratek opis
Blagovna znamka Bioresources
Oblika kapsule
Mesto uporabe srce , možgani , oči , živčevje
Simptom/Problem holesterol , srčno-žilne bolezni
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside holesterol , srčno-žilne bolezni , omega-3

19.36 €19.36
Redna cena €21.86 Prihranek €2.50

Cardiomed, kapsule znižajte holesterol s 100% naravnim izdelkom brez dodatkov. Cardiomed se priporoča vsem s povišanim holesterolom in trigliceridi v krvi, tudi pri jemanju zdravil za zniževanje holesterola. Tudi po srčnem infarktu, možganski kapi ali angini pektoris.

Cardiomed se priporoča ljudem:

  • s povišanim holesterolom in trigliceridi v krvi,
  • po prebolelih srčno-žilnih dogodkih (srčni infarkt, angina pektoris, možganska kap),
  • ob jemanju zdravil za zniževanje holesterola. Z jemanjem Cardiomeda uravnavate nivo holesterola in trigliceridov. Ne samo, da se znižajo vrednosti skupnega in slabega LDL holesterola, pomembno se dvige tudi dober HDL holesterol. Zato se Cardiomed priporoča tudi ljudem, ki se že zdravijo z zdravili za zniževanje holesterola. Cardiomed ne povzroča neželenih učinkov in se ga lahko jemlje neomejeno dolgo.

Cardiomed je 100 % naravni lipidni izvleček iz morskih rakcev vrste Euphausia superba (antarktični kril). Vsebuje omega-3 maščobne kisline z odlično biološko dostopnostjo v celice. Cardiomed vsebuje idealno razmerje med omega-3 in omega-6 kislinami 15:1. Za stabilnost poskrbijo naravno prisotni antioksidanti, zato dodajanje škodljivih konzervansov ni potrebno. Preverjeno ne vsebuje težkih kovin, PCB, pesticidov… Cardiomed ima visoko sposobnost vezave prostih radikalov ORAC vrednost je 378, to je 34-krat boljšo kot pri koencimu Q10.


Prve tri mesece se priporočata 2 kapsuli dnevno, nato po 1 kapsula dnevno kot vzdrževalni odmerek. Kapsule se pogoltne cele z nekaj tekočine, najboljše pri zajtrku.


Sestavine: Neptunovo krilovo olje (NKO), hidroksipropilmetil celuloza (kapsula).

Alergeni: proizvod iz rakov. Opozorilo: pri zdravljenju z zdravili proti strjevanju krvi se pred jemanjem Cardiomeda posvetujte z zdravnikom. 

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki