Trgovina
Vaša košarica

ClearBlue Digital test za ugotavljanje nosečnosti, 1 test

ClearBlue Digital test za ugotavljanje nosečnosti, 1 test
ClearBlue Digital test za ugotavljanje nosečnosti, 1 test
Test nosečnosti Clearblue z indikatorjem tednov je prvi in edini test, ki je pri ugotavljanju trajanja nosečnosti enako natančen kot ultrazvočni pregl..
Izbrano pakiranje:
1 test
11.61€
Brez DDV: 10.61€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika test
Mesto uporabe urin
Simptom/Problem nosečnost
Ciljna skupina starejši, odrasli, ženska
Ključne beside test, nosečnost, pregled, otrok, plod, diagnostika, zanositev

Test nosečnosti Clearblue z indikatorjem tednov je prvi in edini test, ki je pri ugotavljanju trajanja nosečnosti enako natančen kot ultrazvočni pregled za določanje starosti ploda.

Smart Dual Sensor™ vam ne pove samo z besedami, da ste noseči (+) ali niste noseči (–), pokaže tudi, kako dolgo že traja vaša nosečnost.

Je kot dva testa v enem – najprej z več kot 99-odstotno natančnostjo zazna, ali je prisoten nosečniški hormon (če testirate na dan pričakovane menstruacije ali pozneje), in če ste noseči, pokaže TUDI, koliko tednov je minilo od zanositve: 1–2, 2–3 ali več kot 3 (3+). Indikator tednov je 93-odstotno natančen pri zaznavanju časa zanositve. Tako občutljiv, da lahko testirate do 5 dni pred pričakovano menstruacijo. V 3 minutah se na zaslonu prikaže pozitiven (+) ali negativen (–) rezultat. Če je rezultat nosečnost (+), test pokaže tudi, koliko časa je preteklo od zanositve (1–2, 2–3 ali 3+ tednov).


Za samotestiranje doma. Samo za diagnostično uporabo in vitro. Ni za notranjo uporabo. Ne uporabite ponovno. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte pri 2–30 °C. Če je test shranjen v hladilniku, pred testiranjem počakajte 30 minut, da se test ogreje na sobno temperaturo. Testa ne uporabljajte, če je zaščitna folija testa poškodovana. Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti. Izdelek vključuje baterije. Odstranite ga skladno z lokalnimi predpisi. Vsebuje majhne dele. Ne pogoltnite nobenega sestavnega dela tega pripomočka. Ob nenamernem zaužitju poiščite zdravniško pomoč. Morebitne poškodbe, ki jih je povzročila uporaba tega izdelka, prijavite podjetju Clearblue.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje