Corega Nevtral, pričvrstilna krema za proteze

Kratek opis
Blagovna znamka GlaxoSmithKline
Oblika krema
Mesto uporabe usta , dlesni
Simptom/Problem proteza
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska
Ključne beside proteza , dlesni , krema

6.00 €6.00
Redna cena €6.19 Prihranek €0.19

Corega Nevtral, pričvrstilna krema za proteze pomaga preprečevati nabiranje hrane pod protezo. Corega Nevtral, brez umetnih arom in okusa, je pričvrstilna krema za zobne proteze in je namenjena tako totalnim kot delnim zobnim protezam. Pomaga preprečevati delcem hrane, da bi zašli pod zobno protezo.

Navodila za uporabo: Ob prvikratni uporabi nanesite majhno količino kreme. Če je potrebno, lahko pozneje dodate nekoliko več kreme. Če uporabite preveč kreme, bo ta začela izhajati izpod proteze. Če se vseeno zgodi, da krema izhaja izpod proteze, ob naslednji uporabi zmanjšajte količino, ki jo nanašate. Morda bo potrebnih več poizkusov, preden boste ugotovili, koliko kreme potrebujete. Za dobro pričvrstitev kremo nanesite enkrat dnevno. Če potrebujete več nanosov na dan, se posvetujte z vašim zobozdravnikom.

Nanos:

  • Očistite in osušite zobno protezo.
  • Nanesite kremo v kratkih trakovih, kot prikazuje slika, vendar ne preblizu robov proteze.
  • Splaknite usta, preden vstavite protezo.
  •  Protezo pritisnite na svoje mesto, pridržite in nato naredite ugriz za nekaj sekund za trdno pričvrstitev.

Odstranjevanje:

  •  Usta poplaknite z vodo.
  • Z rahljanjem počasi odstranite zobno protezo.
  • S toplo vodo in mehko krtačko odstranite preostanek kreme s proteze in iz ust.
  • Za temeljito čiščenje zobne proteze vam priporočamo uporabo tablet za čiščenje COREGA®. Nato protezo dobro sperite z vodo.

Calcium/sodium PVM/MA copolymer, petrolatum, cellulose gum, paraffinum liquidum.

Shranjujte nedosegljivo otrokom! Določeni ljudje so lahko občutljivi za ali alergični na ta izdelek. V primeru alergijske reakcije ali težav takoj prenehajte z uporabo. Ob uporabi v skladu z navodili lahko pride do zaužitja majhnih količin izdelka, kar ni škodljivo. Slabo prilegajoča se zobna proteza lahko škoduje vašemu zdravju. Redno obiskujte vašega zobozdravnika, da bi preverili, ali se vaša zobna proteza dobro prilega. Pokrov in nastavek naj bosta vedno suha, da preprečite zamašitev odprtine. Shranjujte na hladnem in suhem mestu.  Ne vsebuje cinka.


Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki