Corega Whitening, tablete za čiščenje proteze

Kratek opis
Blagovna znamka GlaxoSmithKline
Oblika tablete
Simptom/Problem zadah
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska
Ključne beside obloge , čiščenje , zadah , tablete

6.00 €6.00
Redna cena €6.19 Prihranek €0.19

Corega Whitening, tablete za čiščenje proteze odstranijo 99,9 % bakterij, ki povzročajo slab zadah (v laboratorijskih testih) ter ščitijo naravno belino. Zobne proteze so približno 10x mehkejše od naravnih zob, zato lahko ščetkanje proteze z običajno zobno pasto na njej pusti praske, v katerih lahko rastejo bakterije. Corega® Whitening tablete za čiščenje zobnih protez pomagajo veliko bolje očistiti zobno protezo kot običajna zobna pasta*. Prav tako odstranijo 99,9 % bakterij*, ki povzročajo slab zadah, ob uporabi v skladu z navodili pa pomagajo odstraniti tudi zobne obloge in trdovratne madeže in tako pomagajo ohranjati naravno belino vaše zobne proteze.

*v laboratorijskih testih


  • Eno tableto Corega® dajte v dovolj zelo tople (ne vroče) vode, da prekrijete totalno ali delno zobno protezo ali snemni mostiček.
  • Pustite učinkovati 3-5 minut, nato zobno protezo oščetkajte z raztopino in mehko zobno ščetko.
  •  Protezo temeljito izperite pod tekočo vodo. Preostalo raztopino zavrzite takoj po uporabi.

Sodium bicarbonate, Citric acid, Potassium caroate (Potassium monopersulfate), Sodium carbonate peroxide, Sodium carbonate, TAED, Sodium benzoate, PEG-180, Sodium lauryl sulfoacetate, Aroma, PVP/VA Copolymer, CI 42090, CI 73015.

Tablet oz. raztopine ne dajajte v usta.  Ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli sestavino. Čistilne raztopine ne pijte oz. je ne uporabljajte kot ustno vodo.  Po uporabi tablet ali raztopine se ne dotikajte ust ali oči.

OPOZORILO: Škodljivo pri zaužitju. Močno draži oči. Vsebuje encim. Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Po uporabi si temeljito umijte roke.
PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo več minut. Odstranite kontaktne leče, če so prisotne in če jih je lahko odstraniti. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: posvetujte se z zdravnikom. Hraniti izven dosega otrok in tistih, ki lahko po naključju zaužijejo tableto ali raztopino.
PRI ZAUŽITJU: Obrnite se na Center za zastrupitve ali na zdravnika. Če se pojavi draženje: prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Vsebino odvrzite med gospodinjske odpadke.


Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki