Curaprox CPS18 regular, medzobna ščetka

Kratek opis
Blagovna znamka Curaden
Mesto uporabe usta , zobje , dlesni
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside umivanje , umivanje , zaščita

7.22 €7.22
Redna cena €7.44 Prihranek €0.22

Curaprox CPS18 regular, medzobna ščetka so priporočljive za sekundarno preventivo z večjimi medzobnimi prostori - še posebno pri plombah, kronah, mostičkih in trdovratnih oblogah.

V prodaji je 7 velikosti medzobnih ščetk regular: CPS 10, CPS 11, CPS 12, CPS 14, CPS 14Z, CPS 15 in CPS 18. Za uporabo so zelo preproste: medzobno ščetko vstavite v medzobni prostor in izvlecite. Imajo gostejše ščetine in močnejše kirurško žično jedro CURAL® kot serija CPS prime. CURAL® ne vsebuje niklja, tako da je primeren tudi za uporabo pri ljudeh z alergijo na to sestavino. S stranskim pritiskom, tako da se upogne do oblike polmeseca, se lahko uporablja od velikosti 15 naprej.

Za čiščenje pod žičkami zobnega aparata se zelo pogosto uporabljajo medzobne ščetke CPS 14 in CPS 28. Vsako medzobno oz. interdentalno ščetko CPS lahko namestimo na katero koli držalo Curaprox UHS.

Za temeljito čiščenje medzobnih prostorov in ob mostičkih mora biti medzobna ščetka prave velikosti. S svojimi ščetinami mora zapolniti ves medzobni prostor. 

  • Vrh medzobne ščetke nastavimo poševno na dlesen k vhodu v medzobni prostor.
  • Poiščemo optimalni kot vstavljanja in ščetko potisnemo do polovice.
  • Nato se ustavimo, ščetko nagnemo k dlesni in jo nežno potisnemo do konca v medzobni prostor.
  • Očiščeno! Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki