Curasept ADS 220, ustna voda

Kratek opis
Blagovna znamka Curaden
Oblika ustna voda
Mesto uporabe dlesni , zobje , usta
Simptom/Problem afte
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside afte , umivanje

9.29 €9.29
Redna cena €9.58 Prihranek €0.29

Curasept ADS 220, ustna voda z 0,20 % klorheksidina (CHX) učinkovito zavira nastanek zobnih oblog. Ker je CHX zelo obstojen, ostane na površini še nekaj časa po uporabi in tako dalj časa učinkuje. S sistemom ADS® (Anti-Discoloration System) so neželeni učinki klorheksidina kar najmanjši, saj je bistveno zmanjšano rjavkasto zabarvanje, zaznavanje okusa pa se ne spremeni. Ustna voda Curasept ADS® ne vsebuje alkohola, zato ne izsušuje ustne sluznice.

Primerna je za kratkotrajno intenzivno uporabo – od 7 do 14 dni. Uporablja se pred operativnimi posegi v ustih in po njih.
Ustna voda Curasept ADS® 220 je idealna za vse, ki imajo težave z obzobnimi tkivi, in za uporabnike protez ali ortodontskih pripomočkov. Pomaga tudi pri zaščiti dlesni pred zobozdravstvenimi posegi in po njih ali med intenzivno higieno.
  • Uporaba: dvakrat na dan 60 sekund spiranja z 10 ml ustne vode
  • Ustna voda se uporablja od 7 do 14 dni oz. po navodilih izbranega strokovnjaka za ustno higieno

Sestavine (INCI): Aqua, Xylitol, Propylene Glycol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Ascorbic Acid, Chlorhexidine Digluconate, Aroma, Poloxamer 407, Sodium Metabisulfite, Sodium Citrate, C.I. 42090.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki