D-Max Kids 400 I.E z vitaminom D3, žvečljive tablete

Kratek opis
Blagovna znamka Vitabalans oy
Oblika žvečljive tablete
Mesto uporabe koža , telo , kosti , sklepi , organizem
Simptom/Problem pomanjkanje vitaminov in mineralov
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside vitamini , minerali , imunski sistem

11.65 €11.65
Redna cena €12.01 Prihranek €0.36

D-Max Kids 400 I.E z vitaminom D3, žvečljive tablete so prehransko dopolnilo. Okostje in zobje rastejo in se krepijo tako v otroštvu kot v adolescenci. Vitamin D je skupaj s kalcijem pomemben element za razvoj močnih zob in kosti, saj vitamin D prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja, k normalni ravni kalcija v krvi in k ohranjanju zdravih kosti in zob. Tudi močna odpornost krepi otrokovo rast. Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema ( = obrambni sistem telesa pred bakterijami in virusi).

1 žvečljiva tableta na dan. Tableto se lahko v ustih raztopi ali zgrize. Prepričajte se, ali je otrok sposoben tableto zgristi ali stopiti v ustih. Pred jemanjem prehranskega dodatka upoštevajte uživanje vitamina D v obliki morebitnih drugih prehranskih dopolnil (npr. ribje olje, prehransko dopolnilo s kalcijem ali multivitaminsko dopolnilo).

Sestavine: Sladilo (ksilitol), holekalciferol, okus hruške, emulgator (magnezijeve soli maščobnih kislin). Vitamin D3 izvira iz maščobe ovčje volne (lanolin).



Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro