Daylong Baby ZF 30, krema

Kratek opis
Blagovna znamka Spirig pharma
Oblika krema
Mesto uporabe obraz , telo , koža
Simptom/Problem občutljiva koža
Ciljna skupina otroci , dojenčki
Ključne beside zaščita , nega , sončenje , otroci , nega

15.04 €15.04
Redna cena €18.79 Prihranek €3.76

Daylong Baby ZF 30, krema je zaščita pred sončnimi žarki (UVA in UVB zaščita) ZF 30 na osnovi mikropigmentov za otroke. Ne vsebuje kemijskih filtrov, vodoodporen in brez parfumov. Primeren tudi za dojenčke do enega leta starosti!

Daylong ščiti tako v spektru UVB kot v spektru UVA in je vodoodporen ter izpolnjuje stroge zahteve avstralskih norm o zaščiti v spektru UVA. Ima dobre kozmetične lastnosti in neguje kožo. Trajno vlaži roženo plast kože. Daylong ne vsebuje dišav, zato je uporaben tudi za zelo občutljivo kožo. MicroSun Baby je poseben proizvod za zaščito kože dojenčkov in zelo občutljive kože pred sončnim sevanjem. Ne vsebuje kemijskih filtrov za sončno zaščito, zaščita UVA in UVB žarki je dosežena z mikropigmenti, ki na koži ustvarijo tanek, skoraj neviden film. Vodoodporen, fotostabilen in termostabilen. Koža, nevajena sonca, ne sme biti neomejeno izpostavljena sončnim žarkom, čeprav jo Daylong izjemno učinkovito varuje tudi po več ur. Izkušnje kažejo, da je dovolj nanesti le polovico količine, zato je priporočljivo, da kmalu po prvem nanosu Daylong nanesete še enkrat. Izogibajte se opoldanskemu soncu in soncu na južnih območjih (predvsem v bližini ekvatorja).

Čeprav Daylong kožo intenzivno varuje pred soncem več ur, koža, ki ni vajena sonca, ne sme biti neomejeno izpostavljena sončnim žarkom. Prav tako ni popolnoma izključeno, da ne prenašate katere od sestavin preparata Daylong. Če se že po kratkem izpostavljanju soncu pojavijo draženje, izpuščaji ali reakcije, podobne opečenosti, lahko sklepamo, da je koža preobčutljiva, in v takšnem primeru zamenjamo proizvod. Pri neposrednem stiku z očmi lahko Daylong povzroči draženje. Zaradi delovanja toplote in UV-sevanja se koža hitro suši. Izgubljeno vlago lahko nadomestimo s hidratantnimi in manj mastnimi proizvodi, kot sta Daylong après in Excipial U Hydrolotion. Če sočasno uporabljate Daylong in sredstva proti komarjem, je treba najprej nanesti zaščito pred soncem. Zaščito proti komarjem uporabite šele približno petnajst minut po nanosu Daylonga. Sočasna uporaba sredstev proti komarjem lahko skrajša delovanje zaščite z Daylongom. Daylong vsebuje zelo učinkovit filter UVA. Pri neprimerni uporabi lahko proizvodi puščajo madeže in obarvajo tekstilne predmete, zato svetujemo, da proizvoda ne nanašate neposredno pred oblačenjem in da prekrijete oblazinjeno pohištvo.

Daylong nanesete dvajset minut pred sončenjem. Če sočasno uporabljate tudi druge kozmetične preparate, najprej nanesite Daylong in počakajte nekaj minut, da prodre v kožo. Po dolgotrajnem zadrževanju v vodi se še enkrat namažite. Daylong je primeren za odrasle in otroke, starejše od enega leta.

Dodatno se zaščitite z uporabo oblačil (klobuk, majica, sončna očala,...). Ne izpostavljajte se najbolj vročim uram od 12h do 16h. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža vaše zdravje, tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem ne ostajajte na soncu predolgo, izdelek za zaščito pred soncem nanesite pred izpostavljanjem soncu, zlasti po potenju, kopanju ali brisanju z brisačo izdelek večkrat ponovno nanesite in ohranite zaščito.

Zinc Oxide (nano), Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Titanium, Dioxide (nano), Glycerin, Polyhydroxystearic Acid, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Cyclohexasiloxane, Polymethyl Methacrylate, Alumina, Caprylyl Glycol, PPG-15 Stearyl Ether, Aluminum Stearate, Magnesium Sulfate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Dimethicone, Citric Acid, Cyclopentasiloxane, Triethoxycaprylylsilane, BHT


Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro