DermaluxeLash, serum za trepalnice - celoletni tretman

Kratek opis
Blagovna znamka Dermaluxe
Mesto uporabe oči
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside nega , trepalnice

81.87 €81.87
Redna cena €84.41 Prihranek €2.53

DermaluxeLash, serum za trepalnice - celoletni tretman ki zadostuje za celoletno uporabo. Podarite si naraven način za rast trepalnic – serum DREMALUXELASH, ki s pomočjo prvovrstnih sestavin, kot so peptidi in vitamini:  

  • krepi vaše trepalnice
  • izboljšuje njihovo elastičnost in jim daje sijoč videz,
  • spodbuja naravno rast novih trepalnic,
  • spodbuja rast daljših trepalnic,
  • omogoča naravno ukrivljanje trepalnic,
  • rast temnejših, opaznejših trepalnic,
  • ščiti vaše trepalnice pred škodljivimi vplivi.

Izbor vrhunskih sestavin spodbuja opazno rast trepalnic in pomaga ohranjati zdrav, močan in sijoč videz. Že v 14 dneh boste opazili, da so vaše trepalnice kar do 50% daljše.  Veliko žensk zaradi slabotnih, redkih trepalnic posega po umetnih trepalnic oz. hodi na podaljševanje trepalnic v salone. Žal redna uporaba umetnih trepalnic še bolj uniči naravne trepalnice, zato postane raba umetnih trepalnic tako rekoč nuja. Umetne trepalnice je zelo težko čistiti, pogosto se zgodi, da se posamezna trepalnica sname in vam pade v oči ob najbolj neprimernem trenutku. Poleg tega jih je treba vsak mesec popravljati v salonu, kar je seveda visok strošek. S serumom DERLAMLUXELASH boste videli, da ste lahko videti odlično tudi z lastnimi trepalnicami. Negujte jih s serumom in kmalu bodo vaše oslabljene trepalnice goste, daljše, temnejše in celo rahlo ukrivljene. 

1. Pred uporabo seruma si očistite predel okoli oči.

2. Na očiščeno in suho kožo si nanesite izdelek Dermaluxelash na zgornjo veko, tik ob trepalnicah, od notranjega kotička navzven ( kot prikazuje skica ) .

3. Dermaluxelash se lahko nanaša tudi na spodnjo veko, tik ob trepalnicah. Pri nanosu Dermaluxelasha je pomembna pazljivost, da se izognete direktnemu kontaktu z očesom.

Kako pogosto je treba nanašati serum? Dermaluxelash uporabljamo enkrat dnevno, najbolje zvečer. Pogostejša uporaba ni potrebna, saj aktivna formula Dermaluxelash zagotavlja vse potrebne aktivne učinkovine za uporabo samo enkrat dnevno. Ko dosežete želene rezultate, je za ohranjanje videza priporočljivo, da Dermaluxelash nanašate vsak drugi ali tretji dan.

Sestavine: Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Panthenol, Vitis Vinifera Seed Extract/Propylene Glycol, Sodium Lactate, Sodium PCA, Chamomilla Recutita Flower Extract, Proline, Yeast Extract, Phenoxyethanol/Ethylhexylglycerin, Panax Ginseng Root Extract, Niacinamide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Oligopeptide, Butylene Glycol, Carbomer, Polysorbate 20, Arbutin, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Hydroxyethylcellulose, Sorbitol, Isopropyl Cloprostenate, Alcohol, Triethanolamine


Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki